Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

Welkom bij deze prachtig geschakelde woning in Swalmen, waar ruimte, licht en comfort samenkomen. Deze woning onderscheidt zich door zijn enorme ruimte en mogelijkheden de ruimtes flexibel te gebruiken voor zowel wonen als werken. Met maar liefst 2 woonkamers, 3 badkamers en 5 slaapkamers biedt deze woning ruimte voor het hele gezin. 

Kortom, deze ruime geschakelde woning met garage en enorme kelder biedt alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en praktisch leven. Plan snel een bezichtiging en ervaar zelf de mogelijkheden van deze geweldige woning!

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst in de woning kom je in de hal waar zich een separaat toilet met fonteintje, de trapopgang naar de eerste verdieping en de trap naar de kelder bevindt. Met 3 kelderruimtes is er heel veel ruimte voor opslag en de cv-installatie.  Daarnaast is de woning voorzien van dubbel glas en een geïsoleerd dak. Vanuit de hal heb je toegang tot de slaapkamer, twee ruime woonkamers, een kantoorruimte en de eerste keuken die aan de achterzijde gelegen is.

De ruimtes aan de voorzijde zouden volledig als apart woongedeelte met eigen ingang gebruikt kunnen worden. Ideaal!

De slaapkamer op de begane grond is ruim en licht, net zoals de 2 woonkamers. Er is dus voldoende ruimte voor al jouw meubels. Dankzij de grote ramen is er een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de kamers een warme en uitnodigende sfeer creëren. Of je nu een gezellige avond met familie en vrienden wil doorbrengen of gewoon wilt ontspannen na een lange dag, deze woonkamers bieden de perfecte ruimte om te genieten van je vrije tijd.

Er zijn in totaal twee ruime, gesloten keukens die zijn voorzien van alle gemakken, waaronder inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven + combi-magnetron en een afzuigkap. In de keuken achter wordt op gas gekookt, en in de keuken aan de voorzijde op elektra. Vanuit de keuken aan de achterzijde loop je door naar een andere gang die je toegang geeft tot de bijkeuken. In de bijkeuken is tevens een wasmachineaansluiting aanwezig, waardoor je gemakkelijk je was kunt doen. Tevens is er een wasmachineaansluiting aanwezig in de keuken aan de voorzijde.

Verder vind je op de begane grond maar liefst twee badkamers, beide voorzien van een toilet, wastafel en douche. De ene badkamer is gelegen aan de voorzijde en de tweede badkamer vind je bij de sauna. Als kers op de taart is er nog een saunaruimte aanwezig. Hier kun je heerlijk ontspannen!

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst vier slaapkamers en een grote badkamer. De slaapkamers zijn netjes afgewerkt. Welke kamer wordt jouw slaapkamer? Vanuit 2 slaapkamers heb je toegang tot het dakterras. De badkamer is verzorgd en is voorzien van een ligbad, douche, toilet, bidet en dubbele wastafel. 

Zolderverdieping
Via een vlizotrap bereik je de dubbele zolder. Hier vind je een zee aan extra opbergruimte.

Tuin
De ligging van de tuin op het westen zorgt ervoor dat je optimaal van de zon kunt genieten. De tuin is opgedeeld in een terras achter de woning en een apart gedeelte met een tuin. Deze twee delen worden gescheiden door een pad. De tuin is nog naar eigen wens aan te leggen en biedt vele mogelijkheden om er een prachtige buitenruimte van te maken. Daarnaast beschikt de woning over een garage voor één auto, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte.

Omgeving
De woning is gelegen in het gezellige dorp Swalmen, waar kinderen veilig kunnen opgroeien. Alle voorzieningen, zoals winkels en scholen, bevinden zich op loopafstand. Ook heeft Swalmen een eigen treinstation. Daarnaast biedt de nabijheid van de A73 uitstekende verbindingen met de rest van het land.

Deze woning heeft een definitief energielabel, te weten E. Dit verloopt op 20-09-2033.

Bijzonderheden
- Buitengewoon ruim;
- Zeer geschikt voor een groot gezin of een combinatie van wonen en werken.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 21

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 277
Inhoud woonhuis 1449

Overige

Perceel oppervlakte 640

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 21

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 277
Inhoud woonhuis 1449

Overige

Perceel oppervlakte 640

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond