Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom op Beekstraat 4 én 4a in het geliefde kerkdorp Beesel, op deze mooie woonlocatie!
Soms worden dromen werkelijkheid....
Woon je graag in het groen en wil je genieten van optimale rust in en om huis dan is dit een unieke kans om je droom in vervulling te laten gaan.
Dit prachtige woonhuis met multifunctioneel bijgebouw, fantastische tuin, zwembad en poolhouse is namelijk te koop!
Eigenaar worden van deze sfeervolle woonlocatie is een "once in a life time" kans.
De unieke locatie, de sfeer en de karakteristieke uitstraling van het woonhuis maken deze locatie zo bijzonder!

Wij presenteren hierbij deze mooie parel gelegen op een heel bijzondere en unieke woonplek gelegen aan de Beekstraat in Beesel.
Niet alleen het woonhuis is charmant en sfeervol maar ook de ligging en de mogelijkheden ter plaatse zijn bijzonder en uniek te noemen!
Vanuit zowel de voor- als ook de achterzijde van dit mooie pand heb je werkelijk een meer dan fantastisch uitzicht.
Deze woning en het multifunctionele bijgebouw zijn absoluut uniek om te wonen of om wonen én werken te combineren. Zoek je een locatie om mogelijk "dubbel" te kunnen bewonen bijvoorbeeld voor ouders met kinderen of kinderen met ouders (mantelzorg) óf een heerlijke plek om kantoor aan huis te hebben óf je eigen parktijk óf salon aan huis?
Het multifunctioneel bijgebouw gelegen aan de voorzijde op dit perceel heeft veel mogelijkheden te bieden aan een nieuwe eigenaar. Dit separate pand heeft momenteel als bestemming "winkelfunctie".
Heb je altijd al gedroomd van een eigen bedrijf aan huis? Bijvoorbeeld een eigen kapsalon, een praktijk- of kantoorruimte?
Deze wensen zijn hier eenvoudig in te vullen.
Middels een principeverzoek is het mogelijk om een verzoek in te dienen en aan te vragen bij de Gemeente Beesel om de huidige winkelbestemming om te laten zetten naar woonbestemming.
Het separate huisnummer 4a zou dan als mantelzorg woning of als levensloop bestendige woning betiteld kunnen worden zodat de zorg voor ouder of kind tot de mogelijkheden kunnen behoren.
Niet vaak komt zo'n kans voorbij in het kerkdorp Beesel, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Dit charmante woonhuis gelegen op "statige hoogte" valt meteen op in het straatbeeld.
Je hebt de keuze uit een van de 2 trapopgangen aan de voorzijde van het woonhuis om bij de voordeur te komen.
Het is heel eenvoudig een van deze opgangen te vervangen door een oprijlaan zodat je met gemak met je boodschappen tot aan het woonhuis kunt komen of indien je iets minder mobiel bent kun je bij de voordeur uit de auto stappen.

Slingerend over diverse paadjes in de unieke, bosrijke achtertuin kom je bij een royaal zwembad (8x4m) met prachtig poolhouse c.q. buitenverblijf.
Dé ideale plek om te genieten van alle rust, comfort en de mooie natuur om je heen in je eigen achtertuin.
Wil je relaxen aan het zwembad, lekker genieten van een hapje en drankje in het luxe buitenverblijf of heerlijk tuinieren in de achtertuin?
Hier is echt alles mogelijk.
Een sfeervol prieeltje, een prachtige kastanjeboom, mooie diverse zitgelegenheden en een zee van rododendrons geven extra sfeer in deze mooie achtertuin.
Wat een goede smaak en sfeer hebben de huidige eigenaren doorgevoerd zowel binnen in de woning als buitenshuis!

Om een goede indruk van de sfeer te krijgen kijk dan beslist even naar deze korte impressie https://youtu.be/iRlQd4wD-n0
Ben je enthousiast bij het zien van deze sfeerimpressie.... lees dan gerust verder.

Kom binnen en voel je welkom in deze liefdevolle woning.
Het woonhuis heeft zeer smaakvolle, charmante karakteristieke details zoals de mooie zwart/wit crème kleurige geblokte tegelvloer in de ontvangsthal en het aanwezige glas-in-lood!
Bij binnenkomst in de entrée ervaar je meteen de warme, gezellige sfeer die je aantreft in de hele woning.
Vanuit de hal is de charmante trapopgang naar de eerste verdieping, de toegang tot de provisiekelder, de garderobe en tot de meterkast.
Vanuit deze ruimte is de toegang tot de ruime woonkeuken, de doorgang tot een mooie serre, de bijkeuken met wasgelegenheid, doucheruimte en het gastentoilet.
De woonkamer is te bereiken vanuit de woonkeuken en heeft aan de voorzijde een prachtig uitzicht over het straatbeeld van de Beekstraat en over het kerkdorp Beesel.

De eerste verdiepingsvloer is bereikbaar via de trapopgang vanuit de hal.
De knusse overloop legt verbinding tussen 3 slaapkamers en de badkamer op deze verdiepingsvloer. In een van deze slaapkamers is de opgang naar de zolderverdieping waar een 4de slaapkamer is gesitueerd.
De stoere balken op deze verdiepingsvloer geven deze kamer met veel bergruimte een bijzondere uitstraling.

Dit fantastische woonhuis gelegen op deze droomlocatie is een woning om meteen verliefd op te worden met verrassend veel woongenot.
Graag nemen we je mee in denkbeeldige rondleiding op deze woonlocatie.

Indeling van de woning;
Goed om te weten is dat de woning een kruipruimte en een ruime provisiekelder heeft.

Begane grond;
Via een van de twee opgangen kom je bij de voordeur van dit fantastische woonadres.
Graag nemen we je mee via de zij ingang van het woonhuis.

Aan de rechterzijde van de woning is toegang tot het woonhuis. Vanuit hier is de toegang tot het gastentoilet, een doucheruimte en naar de bijkeuken met witgoed aansluiting voor wasmachine en droger. Tevens is een extra bergzolder/vliering aanwezig. De woning is gedeeltelijk verbouwd cq uitgebreid in 2020.

Kom binnen in de serre. Een prachtige extra ruimte die 3 jaar geleden is gerealiseerd en hetgeen een echte meerwaarde is voor dit woonadres. De grote raampartijen in deze serre geven de ruimte mooi lichtinval. Deze ruimte is een echte heerlijke leefplek om gezellig te tafelen met het hele gezin, familie en met vrienden. Ook aan extra bergruimte is gedacht. In de serre is een grote op maat gemaakte kastenwand.
De serre met lichte tegelvloer staat in open verbinding met de gezellige woon/leefkeuken die voorzien is van de benodigde keukenapparatuur (Siemens, Miele, ATAG).
Deze landelijke keuken is erg ruim van opzet en er is werkruimte voldoende om heerlijk te kunnen koken. Door de grote ruimte en de fijne indeling van de leefkeuken kun je tijdens het kokkerellen goed contact hebben met je gezin, je gasten lees de mensen aan tafel. Dit maakt het koken hier extra gezellig.
Het aanwezige glas-in-lood raam in de keuken geeft deze ruimte een bijzondere en sfeervolle uitstraling. Vanaf het aanrecht heb je een adembenemend uitzicht over de voortuin richting het kerkdorp Beesel. De keuken is voorzien van een lichte tegelvloer. Extra fijn is dat
de bijkeuken, keuken én serre zijn voorzien van vloerverwarming.

De keuken geeft toegang tot de woonkamer. Deze voormalige kamer ensuite is hoger gelegen vanuit het straatbeeld zodat je vanuit de living een mooi uitzicht hebt. Deze woonkamer met haardpartij heeft diverse zitgelegenheden en is uitgerust met een charmante degelijke houten vloer.
De achterzijde van de woonkamer heeft uitzicht op de achtertuin met vijverpartij. De houten kozijnen aan deze achterzijde met grote raampartijen hebben aan de bovenzijde neutraal glas-in-lood hetgeen deze living een bijzondere uitstraling geven.
Sfeer, charme en karakter zijn kenmerkend in haast iedere ruimte in deze woning.

Vanuit de woonkamer lopen we naar de ontvangsthal. Deze hal heeft een karakteristieke houten voordeur met klein glas-in-lood raam en er is een sfeervol glas-in-lood raam bij de trapopgang, dé gewilde en geliefde sfeermakers in de woning.
De authentieke geblokte tegelvloer maken deze ontvangsthal af. Het is werkelijk een plaatje!

Eerste verdiepingsvloer;
Via de trapopgang vanuit de hal kom je op de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers. Deze slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en van houten kozijnen met dubbele beglazing. Ook hier is de sfeer en het karakter van het woonhuis duidelijk zichtbaar!
De eenvoudige badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet. Er is een nisje aanwezig hetgeen deze ruimte een speelse indeling geeft.
Op een van de slaapkamers aan de achterzijde van het woonhuis is de vaste trapopgang en toegang tot de zolderverdieping.

Tweede verdiepingsvloer;
Ook deze verdiepingsvloer is sfeervol en smaakvol aangekleed én ingericht. Momenteel is er een 4de slaapkamer met dakramen aanwezig! Daarnaast is er voldoende bergruimte en zijn er meer mogelijkheden met deze zolderverdieping te bedenken. De authentieke details van dit woonhuis zijn ook op deze verdiepingsvloer duidelijk zichtbaar.

Een extra meerwaarde is het huisnummer 4a hetgeen eveneens op dit perceel gelegen is. Dit fantastisch bijgebouw heeft een separate meterkast van het eerder beschreven woonhuis, is voorzien van elektra, verwarming, toilet én een keukenblok.

Wat maakt Beekstraat 4 en 4a te Beesel zo uniek?
Dat moet je het liefst écht zelf ter plaatse ervaren, voelen, proeven en beleven..... in ieder geval de unieke ligging met veel privacy zorgt in elk seizoen voor een belevenis.
Dit woonadres biedt echt een stukje natuurschoon hetgeen je niet vaak tegen komt.
Zie jij jezelf al genieten van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar in je eigen bosrijke achtertuin of in dit prachtige woonhuis?
Laat het ons weten, wij ontvangen je graag ter plaatse en leiden je met 'liefde' rond!

Fijn om te weten;
* gegarandeerd woongenot in je eigen bosrijke achtertuin met riant zwembad (8x 4m) en prachtig poolhouse
* optimaal, uniek en bijzonder wonen op dit woonadres met veel privacy
* het bouwjaar van het woonhuis is 1956
* het bouwjaar van het bijgebouw 1973
* de woning is verbouwd in 2020
* dakisolatie dateert uit 2019
* de woning is voorzien van vloerverwarming
* maar liefst 31 zonnepanelen zijn aanwezig (2020)
* wonen met lage maandlasten
* schilderwerk is het laatst uitgevoerd in 2020
* alarminstallatie is aanwezig
* uitleg over de zwembadinstallatie (met EPS 0ne ) met toebehoren zal worden toegelicht door de huidige eigenaar, echt alles is tot in de puntjes verzorgd!
* de woning en het bijgebouw hebben een separate meterkast, krachtstroom is aanwezig
* de aanwezige laadpaal voor de auto op nummer 4a blijft niet achter
* graag denken wij met je mee hoe op een eenvoudige manier dit adres te verduurzamen is
* dubbele bewoning is (wellicht) mogelijk

Afmetingen volgens het meetrapport;
Gebruiksoppervlakte(n) - Wonen 153,90 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Overige inpandige ruimte(n) 14,50 m2
Gebruiksoppervlakte(n) - Externe bergruimte(n) 91,00 m2
Bruto inhoud - Woning 653,18 m3

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor onvolledigheid, onjuistheid dan wel de gevolgen daarvan.
Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Bereikbaarheid;
Beesel is centraal gelegen tussen Roermond en Venlo. Nabij de A73 die Zuid- en Noord Limburg met elkaar verbindt. Ook Duitsland en België zijn makkelijk bereikbaar vanuit Beesel.
Het kerkdorp Beesel heeft voorzieningen op loopafstand van deze woning. Denk hierbij o.a. aan een basisschool, een bakker, een slager en diverse eetcafé's met gezellige terrassen. Beesel heeft een rijk verenigingsleven en is geliefd bij wandelaars en fietsers die graag genieten van de prachtige groene omgeving.

Maar héél soms komt zo’n droom woonplek voorbij.
Ben je geïnteresseerd in deze prachtige woning met multifunctioneel bijgebouw op deze unieke woonlocatie wacht dan niet te lang!
Neem gerust contact met ons op of stuur je naam, adres en telefoonnummer naar [email protected].
Wij nemen dan contact met je op.












Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 153.9
Inhoud woonhuis 653.18
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1985
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2003
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1956
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1956
Woon oppervlakte 153.9
Inhoud woonhuis 653.18
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Openhaard Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 1985
Tuin achter Ja
Dak isolatie Ja
Garage water Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2003
GarageCV verwarmd Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Toegankelijk ouderen Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja
Glas gedeeltelijk isolatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Inge Pelsers makelaardij