Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website. 

Ben je op zoek naar een uniek pand met een klassieke uitstraling, maar volledig gerenoveerd naar moderne maatstaven? Dan hebben wij iets bijzonders voor jou. Dit royale pand is een waar juweeltje met een scala aan mogelijkheden.

Op de begane grond bevinden zich momenteel een ruime woonkamer, eetkamer, dichte keuken met bijkeuken, grote praktijkruimte, 3 slaapkamers, een badkamer en separate douche. De begane grond biedt eindeloze mogelijkheden voor jouw persoonlijke wensen. Of je nu droomt van een werkruimte aan huis, extra slaapkamers of een stijlvolle hobbyruimte, hier kun je jouw ideale thuis creëren. De eerste en tweede verdieping zijn momenteel volledig zelfstandige appartementen. Beide zijn met zorg gerenoveerd en stralen een warme sfeer uit. 

Dit sfeervolle pand is niet alleen van binnen prachtig, maar bevindt zich ook op een geweldige locatie. Met alle voorzieningen binnen handbereik en een uitstekende bereikbaarheid, is dit de ideale plek om te wonen. De fraaie tuin is een oase van rust en privacy! Bovendien is het pand prima geïsoleerd.

De mogelijkheden die dit zeer ruime gerenoveerde herenhuis biedt, zijn eindeloos. Wij zijn heel benieuwd wat jouw plannen zijn met dit schitterende pand, zullen we tijdens een bezichtiging kijken of we jouw woondromen waar kunnen maken?

Indeling

Begane grond
Bij binnenkomst word je verwelkomd in de ruime entree, die toegang biedt tot de bovengelegen appartementen. Eenmaal binnen in de hal vind je een toilet en een berging met de wasmachine-aansluiting. De woonkamer is ruim opgezet en beschikt over een grote praktijkruimte, perfect voor het ontvangen van cliënten of het creëren van een inspirerende werkruimte aan huis. Daarnaast is er een extra woonkamer, waardoor je de mogelijkheid hebt om verschillende ruimtes naar eigen wens in te richten. De dichte keuken is verbonden met de lichte eetkamer, ideaal voor gezellige diners met vrienden en familie. 

Verder zijn er op deze verdieping drie comfortabele slaapkamers, een prima badkamer met zowel een ligbad als een aparte doucheruimte, een grote bergruimte en een overdekt terras. Ook is er een handige bijkeuken aanwezig.

Eerste verdieping
Via de trap bereiken we de overloop op de eerste verdieping, die leidt naar de ruime woonkamer. De twee slaapkamers op deze verdieping bieden voldoende ruimte en privacy. De nette badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. De gesloten keuken is uitgerust met diverse inbouwapparatuur, zoals een oven, koelkast, vriezer en keramische kookplaat. Daarnaast is er een berging met een tweede toilet en aansluitingen voor wasapparatuur, waardoor je alle benodigde faciliteiten bij de hand hebt.

Tweede verdieping
Nu gaan we verder naar de tweede verdieping. Op de overloop heb je toegang tot nog eens drie ruime slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een groter gezin of het ontvangen van gasten. De nette badkamer op deze verdieping is voorzien van een toilet, wastafel en ligbad. Daarnaast is er een gezellige woonkamer met open keuken. De inbouwapparatuur, zoals de oven, koelkast, vriezer en keramische kookplaat, bieden alle benodigde gemakken. Vanuit de woonkamer kun je genieten van een prachtig uitzicht.

Tuin
Buiten is de tuin een ware oase van rust en privacy. De fraaie tuin, gelegen op het noordwesten, biedt volop mogelijkheden om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Aan de achterzijde van het pand is er parkeergelegenheid voor meerdere auto's. Bovendien is er een carport aanwezig, zodat je je auto altijd veilig en droog kunt parkeren. 

Omgeving
Dan rest ons alleen nog iets te vertellen over de ligging van deze unieke woning. Deze is gelegen in het dorp Neer, een kindvriendelijke en rustige plek nabij de Maas. In de nabije omgeving vind je voorzieningen als een zorgcentrum, supermarkt en een openluchtzwembad. De Engelmanstraat ligt direct naast het zeer sfeervolle centrum. Verder ligt buslijn 37 op loopafstand en is de uitvalsweg N273 goed en gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- Ontzettend ruim;
- Veel privacy;
- Vanwege de ruimte voor meerdere doeleinden geschikt;
- Vrijwel geheel geïsoleerd;
- Volledig gerenoveerd;
- Energielabel C. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 20

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 442
Inhoud woonhuis 1615

Overige

Perceel oppervlakte 526

Kenmerken

Algemeen

Soort woning herenhuis, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 20

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 442
Inhoud woonhuis 1615

Overige

Perceel oppervlakte 526

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond