Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN DROOMSTART VOOR STARTERS EN JONGE GEZINNEN

Stel je voor: je eerste eigen plek, ruim en uitnodigend, met alle gemakken die het moderne leven vereist. Dit appartement is een parel voor starters en jonge gezinnen die dromen van een comfortabele en strategisch gelegen thuisbasis. Met een royale woonkamer, een separate garage, een praktische inpandige berging, een ruime badkamer en de centrale ligging is dit appartement een buitenkans die je niet mag missen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Een woonkamer waar het daglicht royaal binnenvalt en waar ruimte is voor zowel een loungehoek als een eethoek.
Een separate garage die niet alleen ruimte biedt voor je auto, maar ook mogelijkheden voor opslag of een hobbyruimte.
Een inpandige berging, ideaal voor het opbergen van al je spullen, waardoor het appartement zelf een oase van rust en ruimte blijft.
Een badkamer die ruimte en comfort ademt, met genoeg plek voor zowel een ligbad als een aparte douche.
De centrale ligging van het appartement zorgt ervoor dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit lichte en luchtige appartement en voel direct de ruimte en vrijheid. Met een woonoppervlakte van 73 vierkante meter is er genoeg plek om je eigen stijl en persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. De woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden met vrienden of ontspannen momenten met een goed boek en een kop thee. De twee slaapkamers bieden een rustige haven na een drukke dag, met genoeg ruimte voor een kingsize bed en een werkplek.

De separate garage is een luxe die je niet vaak tegenkomt bij appartementen. Het biedt niet alleen bescherming voor je auto, maar ook extra ruimte voor fietsen, gereedschap of zelfs een motor. De inpandige berging is een uitkomst voor wie houdt van een opgeruimd huis, met voldoende schappen en kasten om al je spullen een plek te geven.

De badkamer is een oase van ontspanning. Het is ruim opgezet met een ligbad waarin je kunt wegdromen en een separate douche voor een snelle opfrisser. De centrale ligging van het appartement betekent dat je binnen enkele minuten bij lokale winkels, gezellige cafés en uitstekende scholen bent. En met het station op loopafstand ben je ook zo in de grote stad voor werk of vermaak.

CENTRAAL GELEGEN MET ALLES BINNEN HANDBEREIK

Het appartement ligt ideaal ten opzichte van het openbaar vervoer. Met het station op steenworp afstand is reizen naar werk of een dagje uit in een andere stad een fluitje van een cent.

DE HIGHLIGHTS UITGELICHT

Ontdek de luxe van een ruime woonkamer, waar elk meubelstuk en elke decoratie tot zijn recht komt. De separate garage biedt een veilige haven voor je voertuig en extra opslagruimte. De inpandige berging zorgt voor een opgeruimd huis en een opgeruimd hoofd. In de ruime badkamer kun je jezelf terugtrekken voor een spa-ervaring in eigen huis. En de centrale ligging maakt dat alles wat je nodig hebt binnen handbereik is.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 242

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 73
Inhoud woonhuis 242

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Roermond