Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Karakteristieke hoekwoning met een oprit langs het huis, een afsluitbare carport en vrijstaande garage en de tuin op het zuiden, gelegen aan een rustige wijkstraat van de woonomgeving "Oranjebuurt" in Oss-Zuid.
Ontstaan in de jaren '60 en bekend als een gewilde en groenrijke woon- en leefomgeving. Op slechts 1,3 km afstand van het centrum van de stad en het openbaar vervoer en tevens dichtbij de uitvalswegen (op 5 minuten rijafstand). Op loopafstand bevindt zich o.a. een basisschool een supermarkt (Lidl) en een buurtcentra met diverse lokale ondernemers (bakker, groentewinkel, restaria e.d.).
De in spouwmuur opgetrokken gevels en de met gebakken pannen bedekt zadeldak toont de traditionele bouw van de woning die in de jaren '60 is neergezet. De gehele woning is voorzien van goed onderhouden houten kozijnen die grotendeels zijn voorzien van isolerende beglazing (met uitzondering van de bovenramen aan de achterzijde). De voordeur betreft een kunststofdeur/-kozijn. De gehele bovenverdieping is enkele jaren geleden voorzien van nieuwe rolluiken.
De achtertuin is keurig aangelegd met keramische tegels, grind en kent de nodige groene voorzieningen.
De entree is in de hal die is voorzien van een toilet, meterkast (zeven groepen en twee aardlekschakelaars) en een kelderkast. De hal biedt toegang tot de bovenverdiepingen en de woonkamer.. De L-vormige woonkamer is voorzien van een plavuizenvloer die doorloopt tot in de keuken. De woonkamer is voorzien van vloerverwarming. De keuken is enigszins gedateerd.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer (douche, bad, tweede toilet en wastafel). Tevens bevindt zich hier een aparte wasruimte met aansluitingen voor een wasmachine en -droger. De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Deze zolder is keurig afgewerkt (o.a. met een Velux-kantelraam) en kent veel bergruimte. Hier bestaat de mogelijkheid voor een vierde slaapkamer en/of speelruimte voor kleine kinderen.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 230
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 113
Inhoud woonhuis 401

Overige

Perceel oppervlakte 230
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl