Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in Module Special K13, een gloednieuwe woning met luxe wellnessfaciliteiten.

Via uw eigen privéparkeerplaats heeft u toegang tot het perceel. De sfeervol aangelegde tuin beschikt over een combinatie van groen en een strak betegeld terras. Bij deze woning kunt u in alle rust en privacy optimaal genieten van de sauna, buitendouche en jacuzzi, die zich in een afgelegen hoek van de tuin bevinden. Verder beschikt het perceel over een ruime afsluitbare berging, perfect voor het opslaan van tuinkussens of het stallen van fietsen.

Deze instapklare woning is licht en ruimtelijk met hoge plafonds en grote raampartijen. Het beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en een open leefruimte met een moderne keuken en een royale zithoek.

De volledig betegelde badkamer is in uitstekende staat en voorzien van een toilet, radiator, een breed wastafelmeubel met voldoende opbergruimte en een ruime douchecabine met een regendouche. Beide slaapkamers zijn voorzien van comfortabele tweepersoonsbedden en bieden voldoende kastruimte.

De moderne keuken beschikt over veel werk- en opbergruimte en is afgewerkt met een stijlvolle houtlook afwerking, die goed past bij het warme interieur. Er is diverse inbouwapparatuur aanwezig, zoals een vaatwasser, koelkast, vriezer, een combinatie magnetron-oven en een 5-pits gasplaat.

Voorzien van een airco is het in de Module Special K13 het gehele jaar door goed te vertoeven. Geniet van de bijzondere omgeving en kom volledig tot rust in deze luxe uitgevoerde vakantiewoning!

Kenmerken:

Bouwjaar: augustus 2022
Woonperceel: 52 m2
Perceeloppervlakte: 282 m2
Bijzonderheden: sauna, buitendouche, jacuzzi, airco en berging.
PRIJS IS EXCL. BTW

Wanneer u een vakantiehuis koopt met een combinatie van eigen gebruik en verhuur bepaalt u wanneer u de vakantiewoning zelf wilt gebruiken en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur. Op deze manier geniet u van vakantie wanneer u daar aan toe bent én profiteert u van een interessant rendementspercentage. Ook heeft het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak.

Over Résidence de Leuvert...

Midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt, op loopafstand van recreatieplas de IJzeren Man, vindt u Résidence de Leuvert. De omgeving kenmerkt zich door bossen, water, heide en rivierkleigebieden. Vanaf Résidence de Leuvert ontdekt u de unieke natuurgebieden met de auto, fiets of te voet.

Op loopafstand van recreatieplas 'De IJzeren Man', aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, op 20 minuten afstand van Den Bosch en de Efteling.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 282
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2022
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 52
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 282
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij