Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Voel je thuis in 'Module A15'. Het opvallende exterieur van deze woning is een echte blikvanger. Deze woning, bekleed met ModiWood, is volledig gemeubileerd en uitermate geschikt voor zowel eigen gebruik als verhuurdoeleinden.

Het kopen van een vakantiewoning met een combinatie van eigen gebruik en verhuur diverse fiscale voordelen. Via een persoonlijke link kunt u aangeven wanneer het vakantiehuis beschikbaar is voor verhuur, vanaf dat moment gaat de verhuurorganisatie van het park voor u aan de slag. Zij regelen het volledige verhuurproces, van de verhuur tot aan de schoonmaak. U ontvangt vervolgens een interessant rendementspercentage.

Bij binnenkomst heeft u direct toegang tot alle vertrekken. De woning biedt plaats aan maar liefst 5 personen, verdeeld over twee slaapkamers. De slaapvertrekken zijn praktisch ingedeeld en voorzien van kastruimte, de masterbedroom beschikt zelfs over een ruime inbouwkast met schuifdeuren. De volledig betegelde badkamer is modern en neutraal ingericht, met een ruime glazen douchecabine, toilet en een breed wastafelmeubel.

On het hart van de woning vindt u de keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien, met een ingebouwde vaatwasser, combi-oven en magnetron. Met een antracietkleurig werkblad en achterwand is deze keuken zeer netjes afgewerkt en ontzettend gebruiksvriendelijk. De open keuken loop over in de woonkamer, wat zorgt voor een praktische, ruimtebesparende en sfeervolle inrichting.

Het hoge plafond in combinatie met de grote raampartijen in de woonruimte zorgen voor een ruimtelijk gevoel en veel natuurlijk licht. Voorzien van een royale eet- en zithoek, is uw verblijf in de Module A15 uiterst comfortabel! Bovendien zijn er twee openslaande deuren, waardoor u een naadloze overgang kunt creëren tussen binnen en buiten.

Het perceel beschikt over een privé parkeerplek en voorziet in een strak aangelegd tegelterras omringd door groen. Geniet van alles wat de bijzondere omgeving te bieden heeft en kom volledig tot rust in de Module A15.

Kenmerken:

Woonoppervlakte: 46 m2
Perceelgrootte: 217m2
Aantal personen: 5
Inclusief: Koopgrond, inventaris en tuinaanleg

Over Residence de Leuvert...

Midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt, op loopafstand van recreatieplas de IJzeren Man, vindt u Résidence de Leuvert. De omgeving kenmerkt zich door bossen, water, heide en rivierkleigebieden. Vanaf Résidence de Leuvert ontdekt u de unieke natuurgebieden met de auto, fiets of te voet.

Op loopafstand van recreatieplas ‘De IJzeren Man’.
Aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen.
20 minuten van Den Bosch en de Efteling.

Bent u benieuwd naar deze vakantiewoning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want wij staan graag voor u klaar!

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 46
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 233
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 2018
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 46
Aantal verdiepingen 1

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 233
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 2
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Luyten Makelaardij