Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Prachtige Luxe Vakantiewoning met eigen kavel op Topparken De Leuvert: Een Unieke Investering met verhuurmogelijkheden!

Op zoek naar een uniek en modern vakantiehuis in een groene omgeving, dichtbij steden zoals Den Bosch en de betoverende Efteling? Deze vrijstaande bungalow op Topparken De Leuvert is precies wat je zoekt! Met zonnepanelen en een duurzaam ontwerp is dit een echt pareltje voor evt. investeerders.

Luxe Recreatiewoning met Duurzame Voorzieningen

Deze prachtige recreatiewoning biedt niet alleen comfort en luxe, maar ook duurzaamheid. De aanwezigheid van zonnepanelen zorgt voor een milieuvriendelijke energievoorziening, waardoor je niet alleen geniet van alle moderne gemakken, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.
Ruim Perceel en Eigen Parkeerplek

Met een ruim perceel en groenvoorzieningen rondom de woning heb je alle privacy die je nodig hebt om optimaal te ontspannen. Daarnaast beschikt de woning over een eigen parkeerplek, zodat je altijd verzekerd bent van een plekje voor je auto.

Unieke Investeringskans voor Sfeervol Genieten

Deze unieke vakantiewoning biedt niet alleen een geweldige plek om zelf van te genieten, maar ook een interessante investeringsmogelijkheid. Met de ligging nabij grote steden en populaire attracties zoals de Efteling, is het verhuren van deze woning een slimme zet.

Mis deze kans niet!

Ontdek nu deze prachtige vakantiewoning op Topparken De Leuvert en maak van jouw investeringsdroom werkelijkheid. Dit is dé kans om te investeren in een luxe en duurzame vakantiewoning op een toplocatie. Wacht niet langer en grijp deze unieke kans voordat het te laat is!

Woonkamer

Heeft een gezellige sfeer en biedt plaats voor een bank en twee fijne stoelen. Daarnaast is er een fijne eethoek, waar u lekker kunt vertoeven met de familie. De woonkamer is dusdanig ruimtelijk opgesteld waardoor het meer dan genoeg ruimte biedt voor 6 personen. Ook bevinden zich in de woonkamer grote raampartijen, de grote raampartij biedt een kijk op de mooie tuin en het fantastische park. De ramen zijn dusdanig groot dat er in de woning genoeg lichtinval, de lichtinval creëert een ruimtelijk gevoel in de vakantiewoning. Bovendien is de woning voorzien van een doorkijk open haard, waardoor je ook tijdens koelere avonden kunt genieten van een knusse sfeer.

Internet en TV

Hier is een CAI-aansluiting om TV zenders te ontvangen en tevens een modem voor internet en wifi.

Keuken

De woning heeft een mooie keuken. Deze compleet uitgeruste keuken heeft een moderne uitstraling en is uitgevoerd met een koelkast, en veel bergruimte, inductiekookplaat en afzuigkap. Kortom de keuken beschikt over alle benodigdheden!

Slaapkamers

Het royale vakantiehuis telt maar liefst 3 slaapkamers.
In de Master Bedroom staat een ruim 2-persoons bed. Ook is er in deze kamer genoeg kastruimte om kleding en andere spullen in op te bergen.
In de tweede en derde slaapkamer staan 2 eenpersoons bedden.

Badkamer

Een ander pluspunt van de vakantiewoning is dat het voorzien is van 2 badkamers.
De badkamers beschikken beide over een dubbele wastafel, een douchecabine, toilet en kastjes met genoeg ruimte om al uw toiletbenodigdheden in kwijt te kunnen.

Faciliteiten

Gratis WiFi
Honden toegestaan
Parkeerplaats bij de woning (1 auto)
Algemene parkeerplaats
Oplaadpunt elektrische auto's
Receptie
Wasserette
Restaurant
BBQ service
Snackbar
Broodjesservice in hoogseizoen
Gewone fietsen
Elektrische fietsen
Kinderfietsen
E-choppers
Verwarmd buitenzwembad
Verwarmd kinderbad
Ligstoelen
Recreatieplas in de omgeving
Speeltuinen
Biljarttafel
Speeltuin
Activiteitenprogramma
meivakantie / zomervakantie

Résidence de Leuvert is een vakantiepark in Cromvoirt. De natuurrijke ligging, in het gezellige Noord-Brabant, staat garant voor een fijn verblijf. De comfortabele en luxe vakantiehuizen zorgen daarbij voor optimale ontspanning in eigen land. Voor extra luxe beschikt ons vakantiepark in Cromvoirt over vakantiehuizen met privé wellnessfaciliteiten. Kortom, een heerlijke plek voor tijd met elkaar.

Op loopafstand van het vakantiepark ligt De IJzeren Man, een recreatieplas met een breed scala aan activiteiten zoals het nemen van een frisse duik in het water, maken van een wandeling rondom het gebied, bezoeken van het waterpark, het klimbos of een van de horecagelegenheden. Bij een verblijf op ons vakantiepark in Cromvoirt mag ook zeker een bezoek aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen niet ontbreken. Dit unieke natuurgebied is een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. En vergeet vooral niet Den Bosch te ontdekken!

Verkoop onder artikel 37D.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 140
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 266
Aantal slaapkamers 3

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 72
Inhoud woonhuis 140
Aantal verdiepingen 1

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 266
Aantal slaapkamers 3

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Recradroom

Aangeboden door:

Recradroom