Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek pand te koop in het hart van Zevenbergen! Dit historische pand, een erkend rijksmonument, biedt een ongeëvenaarde kans om uw droomwoning te realiseren op een toplocatie midden in het centrum van Zevenbergen.

Vroeger diende het pand als winkelruimte op de begane grond, met opslag- en kantoorruimte op de bovenverdiepingen. De diverse gebruiksmogelijkheden maken het pand buitengewoon interessant. Na een verbouwing transformeert het tot een prachtige woning op een voortreffelijke locatie in het centrum van Zevenbergen. Er bestaat ook de mogelijkheid om het te splitsen, bijvoorbeeld in een winkelpand op de begane grond en een woonruimte op de 1e en 2e verdieping, wat resulteert in een aantrekkelijk beleggingsobject. De gemeente Moerdijk heeft hier reeds een principeakkoord voor gegeven.

ALGEMEEN: Zevenbergen, gelegen in Noord-Brabant, kenmerkt zich door het kernwinkelgebied rond de Markt, de Noordhaven en de Zuidhaven. Een aantal jaar geleden is de Roode Vaart heropend, waardoor de Noordhaven en Zuidhaven nu gescheiden zijn door de haven. Het aangeboden pand op Noordhaven 46-48 ligt prachtig aan de nieuwe haven. De herstelde haven draagt bij aan een sfeervol centrum dat veel publiek aantrekt. Langs de haven zijn parkeerplaatsen beschikbaar (blauwe zone), en op slechts vijf minuten lopen bevindt zich het parkeerterrein bij de Kasteeltuin. Zevenbergen is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer dankzij het NS-station en goede busverbindingen.

Kelder: Het pand beschikt deels over een kelderruimte (circa 77m2). Het voorste gedeelte diende als afgewerkte opslagruimte. Via een deur aan de achterzijde van de kelder is de rest van de kelderruimte toegankelijk.

Begane grond: De winkelruimte (circa 200m2) heeft een frontbreedte van ongeveer 8m, met een kijketalage over de gehele breedte. Het achterste gedeelte van de winkel heeft een niveauverschil dat rolstoelvriendelijk is gemaakt. Via een hal zijn het magazijn, toilet en de kelder bereikbaar. De nooduitgang/bevoorradingsdeur is eveneens toegankelijk via de hal. Naast het pand leidt een pad van de voorkant van het pand naar de bevoorradingsdeur aan de achterzijde van het pand.

Eerste verdieping: Een trap in de winkel leidt naar de overloop op de 1e verdieping. Deze verdieping (circa 110m2) diende als kantoor- en opslagruimte, met diverse bergingen, een pantry en toilet. Via de achterzijde heeft men toegang tot het platte dak van circa 80m2. Na renovatie kan de verdieping worden omgebouwd tot een prachtige bovenwoning met een ruim dakterras van circa 80m2.

Tweede verdieping: Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar de CV-installatie zich bevindt. Deze verdieping diende als opslagruimte voor de winkel. Na verbouwing is deze verdieping ruim genoeg om te worden geïntegreerd in de bovenwoning.

Ontdek de unieke charme van dit historische herenhuis in het hart van Zevenbergen! Dit rijksmonument biedt de mogelijkheid om een droomwoning te creëren op een centrale locatie. Met diverse gebruiksmogelijkheden is dit pand tevens een zeldzame kans op een perfecte combinatie van wonen en winkelen. Maak snel een afspraak om het pand te komen bezichtigen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 345
Inhoud woonhuis 1225

Overige

Perceel oppervlakte 220

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Aantal kamers 6

Woningdetails

Woon oppervlakte 345
Inhoud woonhuis 1225

Overige

Perceel oppervlakte 220

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Pieter Hommel