Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuw aanbod bij ERA Focus makelaars! Ontdek deze unieke kans te wonen in de natuur maar nabij het gezellige centrum van Asten. Deze vrijstaand geschakelde woning is gelegen op een mooi hoekperceel en biedt vanuit de woonkamer vrij uitzicht over een groene weide en bosgebied!

De woning heeft op de begane grond veel leefruimte te bieden. Naast een royale living met open keuken is ook de garage afgewerkt als woonruimte en daardoor voor diverse doeleinden te gebruiken. Op de verdieping beschikt de woning over drie royaal bemeten slaapkamers en een heerlijk lichte badkamer. De tuin biedt enorm veel privacy. Door de sfeervolle tuinkamer is ook de tuin gedurende een groot gedeelte van het jaar een heerlijke plek om te vertoeven.

Aan de rand van Asten, in een kindvriendelijke woonwijk is deze woning te vinden. Door het hoekperceel en het vrije uitzicht aan de voorzijde is rust en privacy gewaarborgd. Alle voorzieningen van het gezellige centrum van Asten zijn makkelijk bereikbaar. Uitvalswegen richting o.a. Helmond/Eindhoven/Venlo zijn binnen handbereik. Een zeer centrale ligging dus!

Algemeen De woning is gebouwd in 1982. Gevels zijn opgetrokken in metselwerk en voorzien van isolatie (bouwjaar). Het geisoleerde dakbeschot is 4 jaar geleden voorzien van nieuwe dakpannen. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in hout, met dubbele beglazing. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2021 vernieuwd. De warmtevoorziening is geregeld middels een gasgestookte CV-ketel van het merk Nefit. (Ecoline, 2003). Door de jaren heen is de woning grondig gemoderniseerd.

Indeling begane grond:

De oprit biedt parkeergelegenheid aan 2 auto's. Een daarvan is onder de carport. De woning is toegankelijk via de voordeur en de deur in de pui van de garage. Beide onder de carport, dus ook op regenachtige dagen, een droge binnenkomst!

Entree De hal biedt toegang tot het toilet, de meterkast, trapopgang naar de verdieping en de woonkamer. Er is voldoende ruimte voor een garderobe.

Woonkamer Bij binnenkomst valt het vele daglicht direct op. Door de grote raampartijen aan zowel voor- als achterzijde is de woonkamer enorm licht. Aan de voorzijde is het zitgedeelte gerealiseerd. Doordat de woning maar liefst ruim 6 meter breed is, is er meer dan voldoende ruimte voor een gezellige zithoek. Eye-catcher van de woonkamer is het prachtige wandmeubel waarin het TV meubel en de gashaard zijn geïntegreerd. Dit maakt de zithoek een zeer sfeervol gedeelte van de woonkamer.

Aan de achterzijde van de woning is ruimte voor een royale eettafel. Hier bevindt zich ook de open keuken, dus tijdens het kokerellen is er direct contact met de gasten aan tafel.

Keuken De open keuken bestaat uit een keukeninrichting in hoekopstelling met onder- en bovenkasten. De kasten zijn uitgevoerd in wit en voorzien van een granieten blad. Qua apparatuur is de keuken zeer compleet: vrijstaand kooktoestel (gas) met oven, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar.

Op de gehele begane grond ligt een neutrale tegelvloer. Alle wanden zijn strak gestuukt en plafonds zijn afgewerkt met schuurwerk.

Indeling eerste verdieping:

De overloop biedt toegang tot drie grote slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamers: Slaapkamer I: Gelegen aan de achterzijde van de woning. Door de dakkapel over de volledige breedte is de kamer heel licht van opzet en ca. 12m² groot. De aanwezige airco zorgt voor verkoeling in de zomermaanden. Slaapkamer II: Deze kamer ligt aan de voorzijde. Door de grote dakramen is hier veel lichtinval. Indien gewenst is deze op te splitsen in twee kamers. De oppervlakte van deze kamer is ca 15m². Slaapkamer III: gepositioneerd boven de garage, biedt deze slaapkamer ca 17m² extra ruimte. Door de dakkapel aan de voorzijde is ook deze kamer erg licht.

De slaapkamers en overloop zijn voorzien van een Novilon vloerafwerking.

Badkamer De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Ook hier zorgt de dakkapel weer voor extra licht en ruimte. Hierdoor is de badkamer ruim van opzet. Er is een inloopdouche, wastafelmeubel, designradiator en toilet aanwezig. Het natuursteen met houten details zorgt voor een sfeervolle uitstraling.

Zolder Via een vlizotrap op de overloop is de zolder bereikbaar. Deze biedt volop bergruimte.

Indeling tuin:

Garage Direct bij buitenkomst vanuit de keuken bevindt zich de deur naar de garage welke is afgewerkt als woonruimte en op dit moment in gebruik is als bijkeuken/kantoor. Door de grote pui met loopdeur aan de voorzijde zou dit ook een perfecte ruimte zijn voor een aan huis gebonden beroep. Maar de ruimte biedt ook mogelijkheden indien de wens er is op de begane grond een slaap- en badkamer te realiseren. Mogelijkheden te over!

De garage is voorzien van elektra, water en verwarming. Hier bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur en ook de CV-ketel is hier opgesteld.

Tuin Door de afmetingen van het perceel biedt deze woning een grote achtertuin. Deze is onderhoudsvriendelijk en sfeervol ingericht met diverse terrassen, vlonders, klimop en leibomen. Door de beplanting is privacy gewaarborgd. De gezellige tuinkamer is hier zeker van meerwaarde! Door de glazen wand kan deze multifunctioneel gebruikt worden. Te verwarmen tot een gezellig chillplek tijdens de koelere maanden en in de zomer heerlijk schaduwrijk. Achterin de tuin bevindt zich nog een extra tuinberging voor het opbergen van diverse (tuin)spullen.

Zowel aan de achterzijde van de tuin als aan de zijkant naast de woning bevindt zich een achterom.

Bijzonderheden: - Unieke vrije hoekligging met vrij uitzicht op weide en bos! - Geschakelde vrijstaande woning op perceel van 357m²; - Garage/Berging van maar liefst 19m² geschikt voor vele doeleinden; - Royale living, luxe afgewerkt met wandmeubel en geïntrigeerde gashaard; - Dakpannen vernieuwd in 2020; - Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing; - Airco op de verdieping; - Privacybiedende achtertuin met sfeervolle tuinkamer; - Kortom deze woning is zeker de moeite van een bezichtiging waard!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 357

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1982
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1982
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 492

Overige

Perceel oppervlakte 357

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Helmond; ERA

Wooninfluencers

Laden..