Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

IDEAAL VOOR JONGE GEZINNEN

Op zoek naar een ruime en praktische woning in een kindvriendelijke buurt? Dit huis in Genderdal biedt alles wat een jong gezin nodig heeft: voldoende slaapkamers, een grote tuin en alle voorzieningen binnen handbereik. Ontdek de perfecte balans tussen wooncomfort en toegankelijkheid in deze veelzijdige woning.

KENMERKEN DIE ERUIT SPRINGEN

Gelegen in de gewilde wijk Genderdal, nabij winkels, scholen en parken.
Ruime woonkamer met tegelvloer en vloerverwarming, open keuken met inbouwapparatuur.
Drie extra slaapkamers op de ruime zolderverdieping.
Grote, groene achtertuin met veel privacy, gelegen aan een speelveld.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze woning in Genderdal is een uitstekende keuze voor jonge gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en gemak. Het huis is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt met alle nodige voorzieningen op korte afstand, zoals winkelcentra, scholen, parken en openbaar vervoer. Ook de uitvalswegen naar het stadscentrum en het snelwegennet zijn snel en eenvoudig te bereiken.

Bij binnenkomst in de woning vind je een hal die toegang biedt tot de verschillende vertrekken. De woonkamer is ruim en licht, dankzij de grote ramen die uitzicht bieden op de tuin. De tegelvloer met vloerverwarming zorgt voor een aangenaam binnenklimaat, ongeacht het seizoen. De open keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met een praktische laminaatvloer die eenvoudig te onderhouden is. De badkamer is volledig betegeld en uitgerust met een douchecabine, een tweede toilet en een vaste wastafel.

De tweede verdieping verrast met nog eens drie slaapkamers, waardoor het huis in totaal zes slaapkamers telt. Deze extra ruimte biedt veel flexibiliteit en kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals een werkkamer, speelkamer of extra opbergruimte.

De hoekligging van de woning zorgt voor een ruime en groene achtertuin. Deze tuin biedt veel privacy en is een heerlijke plek om te ontspannen en te spelen, mede dankzij de ligging aan een speelveld waar kinderen veilig kunnen spelen zonder inkijk van buitenaf.

Met een woonoppervlakte van 124 m² en een perceeloppervlakte van 207 m² biedt deze woning genoeg ruimte voor een groeiend gezin. De zes slaapkamers zorgen ervoor dat iedereen zijn eigen plek heeft, terwijl de gemeenschappelijke ruimtes genoeg mogelijkheden bieden voor gezinsactiviteiten.

EEN UITNODIGING OM TE BEZICHTIGEN

Deze woning in Genderdal biedt een uitstekende balans tussen wooncomfort en toegankelijkheid. Het is een praktische en ruime woning die klaar is om jouw gezin te verwelkomen. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging in. Mis deze kans niet om het huis te vinden dat aan al je wensen voldoet.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 207

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 438

Overige

Perceel oppervlakte 207

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij