Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

INTRODUCTIE VAN EEN RUIMTELIJK FAMILIEHUIS

In de gewilde en kindvriendelijke wijk "Genderbeemd", op steenworp afstand van de High Tech Campus en ASML, bieden wij een ruim opgezet woonhuis aan. Dit huis is ideaal voor jonge gezinnen en gezinnen met oudere kinderen die op zoek zijn naar extra ruimte. Met vijf slaapkamers, een moderne keuken en een grote tuin biedt deze woning alle gemakken voor een comfortabel gezinsleven. De nabijheid van scholen, winkels en speelgelegenheden, gecombineerd met de rustige ligging, maakt dit huis tot een perfecte keuze.

DE HOOGTEPUNTEN VAN DE WONING

- De woonkamer is ruim en licht, met grote raampartijen aan zowel de voor- als achterzijde, wat zorgt voor een goede lichtinval en een aangenaam gevoel.

- De keuken, vernieuwd in 2019, is voorzien van een vaatwasser, koelkast, diepvries, combi-oven en inductiekookplaat, en biedt veel kastruimte en een fraai uitzicht over de tuin.

- De achtertuin is royaal en gelegen op het noordwesten, grenzend aan een speeltuin, wat het een ideale plek maakt voor kinderen om te spelen en voor ouders om een oogje in het zeil te houden.

- De woning is uitgerust met dakisolatie, dubbele beglazing, vloerisolatie, twaalf zonnepanelen en drie airco units, wat bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat en een energielabel B.

- De indeling van de woning biedt op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel. De tweede verdieping met dakkapel (2021) heeft nog twee slaapkamers en een voorzolder die ideaal is als extra kantoorruimte.

BEGANE GROND

Bij binnenkomst in de hal vind je een volledig betegeld toilet met fonteintje, een trapkast voor extra opbergruimte en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer, met een oppervlakte die ruimte biedt voor zowel een zithoek als een eethoek, vormt het hart van het huis. 

De gesloten keuken, met een praktische dubbele opstelling, is uitgerust met inbouwapparatuur (koelkast, diepvries, combi-oven) en biedt voldoende werk- en opbergruimte. Vanuit de keuken is er directe toegang tot de achtertuin, wat het gemakkelijk maakt om buiten te eten of kinderen in het oog te houden tijdens het spelen. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken met veel bergruimte en een deur naar grote garage met vliering.

EERSTE VERDIEPING
De trapopgang leidt je naar de eerste verdieping waar je drie ruime slaapkamers aantreft. Elke kamer is voorzien van voldoende licht en biedt genoeg ruimte voor een bed en werkplek of speelruimte. In de slaapkamer aan de voorzijde, naast de badkamer, is het mogelijk om een vaste wastafel te plaatsen. Het leidingwerk is hiervoor al aanwezig. De badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. 

TWEEDE VERDIEPING
Middels een vaste trap is ook de tweede verdieping te bereiken. De verdieping verrast met nog twee extra slaapkamers en een voorzolder met veel bergruimte. De C.V.-installatie, wasmachine en droger zijn netjes achter kastdeurtjes weggewerkt op de voorzolder. 

GARAGE EN TUIN
De ruime garage, gelegen aan de zijkant van de woning, biedt niet alleen plaats aan een auto en fietsen, maar dient ook als een praktische werkplaats. Door het dakraam is er natuurlijk licht in de garage. Bovenin bevindt zich een vliering van circa 10m2, bereikbaar via een vlizotrap, die een aanzienlijke hoeveelheid extra opslagruimte biedt. 

De achtertuin verdient extra aandacht. Met een grootte van circa 290 m² biedt deze tuin een zee aan mogelijkheden. Of je nu wilt genieten van de zon, wilt barbecueën op het terras, een moestuin wilt aanleggen of een speelplek voor de kinderen wilt creëren, het kan allemaal.

KENMERKEN

- Woonoppervlakte van 150 m² en een perceeloppervlakte van 400 m²
- Tuinligging op het noordwesten, wat zorgt voor middag- en avondzon
- Vijf slaapkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor een groot gezin of de mogelijkheid om kamers anders in te richten, zoals een thuiswerkplek of hobbykamer.
- Een garage met vliering biedt extra opslagruimte of kan dienen als werkplaats.
- Voorzien van dakisolatie, dubbele beglazing, vloerisolatie, twaalf zonnepanelen en drie airco units.
- Beschikking over energielabel B. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 597

Overige

Perceel oppervlakte 400

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, geschakelde woning, Woonhuis
Bouwjaar 1977
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1977
Woon oppervlakte 150
Inhoud woonhuis 597

Overige

Perceel oppervlakte 400

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij