Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE HUGO VERRIESTSTRAAT

Welkom in de charmante Schrijversbuurt! Deze woning uit 1928 in de Hugo Verrieststraat biedt een prachtige kans om uw ultieme droomwoning te realiseren. Met maar liefst 166 m2 aan woonoppervlak en een gunstige ligging nabij het bruisende centrum van Eindhoven, parken en diverse voorzieningen, staat deze woning klaar om uw ideeën tot leven te brengen. Ontdek vijf slaapkamers, prima sanitair ,een fijne tuin en met  het mooiste uitzicht van de straat namelijk uitzicht op Guido Gezelleplein. Dit is wonen op een toplocatie!

Ruime woonoppervlakte: Met een totaal woonoppervlak van 166 m2 biedt deze woning veel ruimte voor een comfortabele leefomgeving.
Gunstige ligging: Gelegen in de Schrijversbuurt van Eindhoven, op loopafstand van het bruisende centrum, diverse parken en voorzieningen.
Vijf slaapkamers: Ideaal voor gezinnen met jonge of oudere kinderen of wie extra ruimte nodig heeft voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis.
Praktische indeling: Met een ruime entreehal, lichte woonkamer, keuken, vijf slaapkamers en een fijne tuin biedt deze woning alles wat u nodig heeft.
Goed onderhouden: Deze charmante woning uit 1930 is goed onderhouden en biedt de mogelijkheid om naar eigen wens te worden ingericht.

EEN BUURT VOL LEVEN

De Hugo Verrieststraat in Eindhoven ademt een levendige sfeer. Op loopafstand van het bruisende centrum van Eindhoven vindt u hier een gevarieerd winkelaanbod, gezellige restaurants en cafés. Geniet van het groen in de nabijgelegen parken zoals het Anne Frankplantsoen, Park Spot en Stadswandelpark. De geliefde Kleine Berg, met haar boetiekjes, modezaken en eetgelegenheden, ligt eveneens op loopafstand. Alle voorzieningen, van supermarkten tot scholen en kinderopvang, bevinden zich op korte loopafstand.

DE INDELING VAN DE WONING

BEGANE GROND: Bij binnenkomst bevindt u zich in de ruime entreehal met trapopgang naar de eerste verdieping, kastruimte en toegang tot de woonkamer, keuken en toiletruimte. De woonkamer heeft grote ramen aan de voor- en achterzijde, waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt en aan de tuinzijde dubbele openslaande tuindeuren. De keuken is bereikbaar vanuit de entree en biedt voldoende ruimte voor kookactiviteiten.

EERSTE VERDIEPING: Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn ruim en netjes afgewerkt waarvan een slaapkamer voorzien is van openslaande deuren naar het dakterras. De badkamer is voorzien van een badmeubel met wastafel, toilet en inloopdouche.

TWEEDE VERDIEPING: De tweede verdieping herbergt nog twee  grote slaapkamers, ideaal voor gezinnen met kinderen of voor gasten.

DE TUIN: De tuin van de woning bestaat uit betegeling en groen. De tuin heeft een gunstige ligging op het westen met de gehele dag zon. Er is ruimte voor het plaatsen van tuinmeubelen en de tuin is goed beschut voor privacy.

PARKEERGELEGENHEID: Er is parkeergelegenheid (betaald) rondom de woning.

Op zoek naar een ruime woning in Eindhoven? Ontdek deze woning in de Schrijversbuurt! Met vijf slaapkamers en een gunstige ligging nabij het centrum, is dit ideaal voor gezinnen of wie meer ruimte nodig heeft. Plan uw bezichtiging vandaag nog! 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 601

Overige

Perceel oppervlakte 192

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1928
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1928
Woon oppervlakte 166
Inhoud woonhuis 601

Overige

Perceel oppervlakte 192

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij