Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Moderne Chalet in Kaatsheuvel.
Droom je van een eigen plek omringd door rust en natuur, perfect afgewerkt tot in de details? Dan is dit prachtige chalet type Velthorst aan de Van Haestrechtstraat 24 precies wat je zoekt. Genesteld op de Europarcs biedt dit stekje alles voor een comfortabele levensstijl. De chalet pronkt met twee slaapkamers, een volwaardige keuken en een moderne badkamer. De afwerking is van een bijzonder hoog niveau, waardoor je moeiteloos in kunt trekken. Laat de volgende stap in jouw woonavontuur hier beginnen!
 
De buurt verkennen
Rondom de woning strekt Kaatsheuvel zich groen uit. In deze charmante omgeving vind je niet alleen natuurgebied de Loonse en Drunense duinen maar ook alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. Winkels en horeca bevinden zich allen in de nabije omgeving, net zoals het beroemde attractiepark de Efteling dat garant staat voor een dagje uit vol plezier. De bereikbaarheid laat niets te wensen over; zowel openbaar vervoer als uitvalswegen zijn vlot toegankelijk, waardoor je eenvoudig tussen de rust van thuis en de drukte van de stad kunt switchen.
 
INDELING
Keuken en Woonkamer
Als je jouw toekomstige thuis betreedt via het charmante grindpad, kom je direct binnen in de lichte keuken. Deze keuken biedt een recht keukenmeubel in een frisse kleurstelling en is uitgerust met inbouwapparatuur, zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en koel-/vriescombinatie. De open verbinding naar de woonkamer nodigt uit tot gezellig kokkerellen en samenzijn. Of je nu een relaxte filmavond plant of een intiem diner; de ruimte leent zich voor elke activiteit. Grote raampartijen en een schuifpui zorgen voor een zee van licht en verbinden binnen en buiten naadloos.
 
Slaapkamers en Badkamer
Verscholen in de chalet tref je twee uitnodigende slaapkamers, waar de sereniteit en het licht je verwelkomen. De royale hoofdslaapkamer baadt in rust en biedt een ruime inbouwkast, terwijl de tweede slaapkamer praktische hangkasten heeft. De moderne badkamer is een toonbeeld van comfort, met een fijne douche, een stijlvol wastafelmeubel, een designradiator, een hangend toilet en een raam dat zorgt voor natuurlijke ventilatie. De bedden zijn voorzien van M-Line matrassen.
 
Buitenruimte
Buiten wacht een buitenruimte, aangelegd met gazon, waar je de dag kunt verwelkomen of afsluiten op je eigen terras. Stel je eens voor dat je hier geniet van je ochtendkoffie of een zwoele zomeravond met vrienden. En Europarcs biedt nog meer: faciliteiten voor ontspanning en activiteiten, waar elke dag voelt als een mini-vakantie.
BTW belaste levering
Het betreft een BTW belaste levering. Dit zal worden vastgelegd in de notariële leveringsakte. Voor de koper begint hierdoor een nieuwe herzieningstermijn van 10 jaar. Voor deze optie geldt een referentieperiode van twee jaar: koper moet in deze periode het vastgoed gebruiken voor doeleinden waarvoor hij de BTW voor ten minste 90% in aftrek kan brengen.
Overdragen van een onderneming
Het is ook mogelijk om de vakantiewoning met lopende verhuurboekingen te kopen. In dit geval ('overgang van een onderneming' of 'algemeenheid van goederen' genaamd) is er geen BTW verschuldigd. In de Nederlandse omzetbelasting wordt er namelijk vanuit gegaan dat de koper de plaats inneemt van de verkoper. Alle rechten en plichten inzake de berekening van de BTW gaan hiermee over op de koper. Bovendien zet de koper de herzieningstermijn van de verkoper verder. De verplichtingen die daaruit kunnen voortvloeien zijn voor rekening van de koper.
 
Bijzonderheden
- Gelegen op Europarcs, omgeven door natuur
- Hoge afwerkingskwaliteit, instapklaar
- Twee slaapkamers
- Volwaardige keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur
- Badkamer met douche, wastafelmeubel, designradiator en hangend toilet
- Keuken met open verbinding naar woonkamer, voor een ruimtelijk gevoel
- Schuifpui zorgt voor veel licht en verbindt binnen met het terras
- Leef- en eetruimte waar comfort centraal staat
- Terras, perfect voor ontspanning of activiteiten
- De vraagprijs is exclusief 21% btw.
 
Dit is een kans die je niet mag laten liggen. Ontdek hoe het is om te leven in een sfeervolle omgeving waar ontspanning en comfort hand in hand gaan. Bezichtiging plannen? We nodigen je graag uit om de rust en ruimte van Van Haestrechtstraat 24 zelf te ervaren.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 168

Overige

Perceel oppervlakte 150

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 168

Overige

Perceel oppervlakte 150

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl