Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een unieke Waalwijkse schoonheid beschikbaar!

Unieke authentieke villa in hartje Centrum Waalwijk in de statige Meester Van Coothstraat met alle faciliteiten in de directe omgeving. Deze grote villa met een inhoud van ca. 900 m3 is gelegen op een perceel van 600 m2. Het is een sfeervolle woning, bouwjaar 1920 met vele authentieke kenmerken uit deze tijd.

De grote tuin heeft volop privacy en grenst aan het stadspark waardoor de diepte van de tuin geweldig is. De tuin heeft 2 ruime terrassen waardoor je zowel 's-morgens als 's-avonds van zowel de zon als de koelte kunt genieten.

Begane grond:
Fraaie entree en hal met bordestrap en authentiek glas-in-lood raam. De ruime hal met toilet en trapkast neemt een centrale plaats in en zorgt voor een goede bereikbaarheid van de diverse vertrekken. Aan de voorzijde bevindt zich de werkkamer (originele schouw) met uitzicht over de voortuin en straatbeeld.

Aan de linkerzijde bevindt zich de woonkamer met erker en sfeervolle haard. De raampartijen bieden volop zicht op de voortuin. Aan de achterzijde bevindt zich de woonkeuken met nette moderne keukenopstelling voorzien van de volgende inbouwapparatuur; gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, oven, vaatwasser en koelkast. Tevens bevindt zich hier de toegang tot een ruime, manshoge, provisiekelder. Aansluitend de bijkeuken met aansluitingen voor vriezer en CV-ruimte met installatie (Atag HR Combi 2020) en verdeler vloerverwarming.

Vanuit de keuken is de tuin bereikbaar via achterdeur dan wel dubbele openslaande tuindeuren. Tevens bereik je vanuit de keuken de bijkeuken met ruimte voor fietsen en werkbank.

Verdieping:
Overloop met toegang naar de zolderetage middels een vaste trap, 3 slaapkamers met vaste kastruimte, waarvan 1 met balkon. Een badkamer met douche en apart toilet.

De badkamer beschikt over een ruime douche, dubbele natuurstenen wastafel in houtenmeubel en designradiator.

Zolderetage:
De zolderetage is feitelijk een tweede verdieping die bereikbaar is middels een vaste trap. De houten spanten zijn zichtbaar waardoor het een zeer ruime en sfeervolle (slaap)kamer is. Het enige wat nog ontbreekt is een bad "op pootjes". Maar dan is het ook "af". Tevens heeft deze verdieping zeer veel kast(berg)ruimte en beschikt het over airconditioning zodat de temperatuur altijd comfortabel is.
Voor het huis bevindt zich een ruime oprit voor twee auto’s zodat je parkeert op eigen terrein.
De diepe achtertuin is voorzien van een houten chaletje voor grasmaaier, verticuteermachine en tuingereedschap. Hier bevinden zich 2 appelbomen die in de zomer zorgen voor een koele plek om heerlijk te chillen. Er heerst een rustige sfeer omdat de tuin grenst aan stadspark.
Energie:
Daar waar mogelijk is de woning voorzien van dubbel HR glas. Uit oogpunt van sfeer is er voor gekozen om de ramen aan de voorzijde in originele staat te laten en hier voorzetramen voor te plaatsen. Daar waar mogelijk is ook muurisolatie toegepast. Het dak van de woning is gelegen op het zuiden zodat zonder afbreuk te doen aan het vooraanzicht zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

Omgeving:
Gelegen in een straat met gelijksoortige bebouwing. In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen aanwezig. Ook zijn er in de buurt een school, zwembad, theater, tennisbaan en restaurants te vinden. De bekende “Loonse en Drunense Duinen” en attractiepark “De Efteling” bevinden zich op fietsafstand. Nationaal park De Biesbosch en steden als Tilburg, Breda en ‘s-Hertogenbosch bevinden zich in de omgeving. De rijksweg A59 is in enkele minuten bereikt.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 350
Inhoud woonhuis 900
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 610
Tuin achter Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 350
Inhoud woonhuis 900
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Perceel oppervlakte 610
Tuin achter Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 4
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

MakelaarsOffice