Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een half vrijstaande woning met volop parkeergelegenheid voor de deur en op eigen terrein? Een huis met veel licht en ruimte op de plekken waar je dat ook echt wilt? En dit alles op een rustige en groenrijke locatie? Dan is deze fijne woning aan de Postelse Hoeflaan 350 echt een aanrader! Het huis voelt als een warme deken en is zeker het bekijken waard!

Ben jij ook zo benieuwd naar de mogelijkheden van dit veelzijdige huis? Bel dan snel voor een bezichtiging!

Bouwjaar: 1958
Inhoud: ca. 380 m³
Woonoppervlakte: ca. 100 m²
Energielabel: C

Indeling:

Begane grond:
We komen binnen in de hal met toilet, trapkast met meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en deur naar de woonkamer. De hal is voorzien van een speelse tegelvloer en strakke wand- en plafondafwerking. Het toilet is deels betegeld en voorzien van een zwevend toilet met fontein. Als u bij het aanzicht buiten nog niet verkocht was, dan eenmaal in de woonkamer aangekomen zeker wel. De woonkamer is door de uitbouw en vele raampartijen heerlijk ruim en licht. De voorzijde is momenteel in gebruik als zithoek. Vanaf de bank heeft u door het grote raam een vrij zicht over de brede en groene straat. Kijkt u de andere kant op, dan ziet u de uitbouw met open keuken. De eethoek bevindt zich voor de openslaande deuren en is wellicht wel één van de fijnste plekjes in het huis. De moderne keuken (2020) is voorzien van een rechte opstelling met 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, een vaatwasmachine op werkhoogte, grote koelkast, vriezer en een combimagnetron. De achtertuin is zowel te bereiken vanuit de keuken als de eethoek.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop is er toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een berging/wasruimte. De ruime master bedroom bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een grote raampartij en drie inbouwkasten. De tweede slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van één inbouwkast. De derde slaapkamer bevindt zich ook aan de achterzijde en vanuit deze kamer is er toegang tot het riante dakterras. Ideaal om de was te drogen of als extra zithoekje. De gehele eerste verdieping is voorzien van een fraaie laminaatvloer en strak gestuukte wanden en plafonds. Alle slaapkamers zijn voorzien van een data- en TV-aansluiting. Ideaal voor mensen die graag thuis werken. De badkamer is voorzien van moderne tegels, strak stucwerk, een riante douche, zwevend toilet en wasmeubel. De badkamer geeft toegang tot een klein balkon en is ook nog voorzien van mechanische ventilatie. Vanuit de overloop is er middels een vlizo trap ook nog toegang tot een extra bergzolder. Hier vindt je de opstelling van de C.V.-installatie (Nefit Topline CW6) en veel bergruimte. Met een dakkapel en vaste trap is hier nog een mooie vierde slaapkamer te realiseren.

Tuin:
De voortuin van de woning is voorzien van sierbestrating en borders. De zijtuin is in gebruik als een riante oprit waar makkelijk twee auto’s geplaatst kunnen worden. De achtertuin ligt op het Oosten en hier heeft u nagenoeg de hele dag heerlijk de zon. De onderhoudsvriendelijke tuin is ingedeeld in twee terrassen, kunstgras en een groene border. Dankzij de leibomen heeft u hier naast privacy ook een groen uitzicht. Vanuit de oprit en de tuin is er toegang tot de garage/berging.

Omgeving:
Het huis is gelegen aan de brede en groene Postelse Hoeflaan in de woonwijk t Zand. Door de praktische ligging kunt u wandelend naar winkelcentrum ‘Westermarkt’ en bent u vlot bij het NS-station Tilburg Universiteit; in nog geen 5 minuten bent u met de auto op de uitvalswegen. Naast al deze voorzieningen kunt u genieten van het nabij gelegen Wandelbos en het Spoorpark.

Bijzonderheden:
- Instapklare hoekwoning
- Riante oprit geschikt voor minimaal twee auto’s
- Drie volwaardige slaapkamers, met de mogelijkheid voor nog een vierde zolderkamer
- Open keuken voorzien van inbouwapparatuur
- Garage
- In 2020 grotendeels gerenoveerd
- Veel lichtinval
- Veel bergruimte op zolder
- Zonnige voor- en achtertuin met veel privacy
- Energielabel C
- Volledig voorzien van dubbel glas
- CV-ketel: Nefit Topline CW6 (2009)
- Ideale ligging t.o.v. het centrum, NS-stations Centrum en Universiteit, Wandelbos, winkels, scholen en uitvalswegen
- Groene en kindvriendelijke omgeving
- Aanvaarding in overleg

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar Tilburg is jouw makelaar voor Tilburg en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 36
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 226
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Ligging achtertuin oost Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1958
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1958
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 380
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 36
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 226
Tuin achter Ja
Tuin diepte 6
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 6
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2009
Garage vrijstaand Steen
Aantal slaapkamers 3
Ligging achtertuin oost Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?