Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen in Haarlem ligt deze bijzondere eengezinswoning in de Generaal Bothastraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 94 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 88 m2.
De woning is op de begane grond uitgebouwd en heeft daarom op de begane grond veel leefruimte.
Uniek wonen in Haarlem. Dat kan goed in deze buurt. Generaal Bothastraat 85 is gelegen in de buurt Generaalsbuurt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De Generaal Bothastraat grenst aan de Generaal Cronjestraat, dit is een zeer gezellige winkelstraat met winkel en horecagelegenheden.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Haarlem, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van een treinstation. Ook het centrum van Amsterdam is daardoor snel bereikbaar. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 9 minuten rijden.
Indeling: de woning bestaat uit vier kamers waarvan twee slaapkamers (met eenvoudige mogelijkheid tot creëren van 3 slaapkamers). De woning biedt verassend veel bergruimte en heeft een ruime zolder die eventueel ook als logeerkamer gebruikt kan worden.
De mogelijkheid bestaat tot het realiseren van een dakopbouw met extra verdieping.
CV ketel is van 2021. Verder is de woning volledig voorzien van airconditioning (welke tevens kan worden ingezet om de woning elektrisch te verwarmen. De berging in de achtertuin is volledig geïsoleerd en voorzien van verwarming (thans in gebruik als werkkamer). Daarnaast is nog een aparte fietsenberging in de tuin aanwezig.
Bezichtiging is mogelijk bij serieuze interesse in de woning.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 88
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 1906
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1906
Woon oppervlakte 94
Inhoud woonhuis 380

Overige

Perceel oppervlakte 88
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl