Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Let op: Erfpacht eeuwigdurend afgekocht.
Wil je wonen in een omgeving die rijk is aan cultuur en kunst? In een levendige buurt waar altijd wat te doen is, met het Westerpark als je nieuwe achtertuin? Dan is dit DE ideale woning gelegen in een van de groenste stadsdelen binnen de ring (A10)!
Stijlvol wonen in Amsterdam. Dat kan goed in deze buurt. Van Beuningenstraat 26-D is gelegen in de buurt Staatsliedenbuurt Noordoost. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 55 jaar.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Je dagelijkse boodschappen kun je doen bij de AH of de Dirk aan de Van Limburg Stirumstraat of de Avondmarkt met een breed aanbod aan o.a. biologische producten.
Indeling:
Gemeenschappelijke entree, goed verzorgd, ruim trappenhuis met overloop en toegang tot de woning op de derde verdieping. Ruime en lichte woonkamer aan de voorzijde met een moderne open keuken met toegang tot het eerste balkon. Aan de keuken grenst een bijkeuken/provisieruimte met aansluitingen voor de wasmachine en droger en de CV installatie.
Aan de achterzijde van de woning zijn twee ruime slaapkamers waarvan een met toegang tot het tweede balkon. In het middenschip van de woning tref je de hal, de badkamer voorzien van douche en wastafel en een separaat toilet.
Er is een ruime individuele berging gelegen op de begane grond.
Ligging en Bereikbaarheid:
De Jordaan en de Haarlemmerdijk zijn slechts op enkele minuten loopafstand gelegen. Centraal Station, Leidseplein en de Dam zijn bereikbaar onder 10 minuten fietsafstand.
Goed bereikbaar met openbaar vervoer (tramlijnen 3 en 5 naar het Leidseplein en onder andere buslijn 18, 21, 22 en 281 naar Centraal Station en Sloterdijk).
Uitstekende, centrale ligging ten opzichte van uitvalswegen (Ringweg A-10, S-103) en parkeren gebeurt op straat middels vergunning systeem.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 222

Overige

Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning, Standaard
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 222

Overige

Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl