Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Opmeerderweg 7 Opmeer

Een paardenwalhalla op 10 minuten van Hoorn, een kwartier van Heerhugowaard en nog geen 6 kilometer van de A7 richting Amsterdam. Op een perceel van ruim 7200 m² staat deze fantastische, vrijstaande woning met 3 gedraineerde paddocks, 2 uitloopstallen, 2 extra stallen, grote schuur (60m2) en een eb-en-vloed paardenbak van 18 x 38 meter. In de afgelopen 5 jaar heeft er een grote renovatie plaatsgevonden met een fantastisch resultaat. Hier kun je fantastisch wonen en iedere dag genieten van de uitstekende paardenvoorzieningen.

Goed om te weten; op een aangrenzend recreatiepark wordt een chalet optioneel te koop aangeboden. Dit chalet is vanaf het woonhuis, via een bruggetje over de sloot, rechtstreeks te bereiken. Perfect voor het ontvangen van gasten, familie en vrienden die deze droomplek in Opmeer komen bewonderen. Het volledig gemoderniseerde chalet met drie slaapkamers is heerlijk beschut gelegen op 450 m² eigen grond.

In dit stuk van de Opmeerderweg is geen doorgaand autoverkeer, je bent hier zelfs de enige bewoner. Met de fiets is het maar een paar minuten naar de supermarkt, basisschool en andere voorzieningen in het dorp. De A.C. de Graafweg (N241) zorgt voor een goede verbinding met de A7, met Schagen en de N241 richting Heerhugowaard/Alkmaar.

Indeling woning:
Begane grond:
Via de dam over de sloot rij je naar het perceel, waar ruime parkeergelegenheid voor meerdere auto’s en de paardentrailer is. Aan de linkerzijde, bij de laadpaal, is de entree van de woning. De fraaie hal met meterkast en trapopgang staat in verbinding met de woonkamer en eetkeuken.
Vanuit de woonkamer, die geheel als zitkamer gebruikt kan worden, heb je aan drie zijden fraai uitzicht naar het perceel en de paardenvoorzieningen. In de eetkeuken is ruimte voor een grote eettafel en de moderne hoekopstelling past goed bij de donkere tegelvloer. Alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een koel-/vriescombinatie.
De keuken staat in verbinding met de ruime bijkeuken, die grenst aan het overdekte terras. Hier zie je een aanrechtblad en grote, op maat gemaakte kasten met stijlvol zwart beslag. Rechts in de bijkeuken zijn de wasruimte en de toiletruimte met fonteintje. In de wasruimte kunnen de wasmachine en droger op elkaar staan. Ook de badkamer met douche en wastafel is vanuit de bijkeuken te bereiken.
Op de begane grond is een ruime slaapkamer, die als hoofdslaapkamer wordt gebruikt. Er ligt, net als op de rest van de begane grond, een donkere tegelvloer en de op maat gemaakte kasten bieden veel bergruimte.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn twee ruime slaapkamers te bereiken. De slaapkamer aan de voorzijde is in gebruik als ruime werk-/tv kamer met wastafel en de andere slaapkamer, eveneens met wastafel, is een fraaie kinderkamer. De overloop biedt genoeg ruimte om een grote garderobekast neer te zetten.

Dakterras:
Het grote, omheinde dakterras met houten vloer is een fantastische plek waar je het perceel en de paarden goed kunt zien. Het dakterras heeft een oppervlakte van iets meer dan 23 m².

Perceel:
Op het perceel van ca. 7200 m² staat niet alleen het woonhuis, maar ook diverse bijgebouwen en opstallen. De grote, vrijstaande schuur is voor diverse doeleinden geschikt en 2 paddocks zijn voorzien van een uitloopstal. In totaal zijn er 3 paddocks (gedraineerd) en er zijn twee extra stallen aanwezig. Voor mens en dier is dit een droomplek!

Bijzonderheden:
- Bestemming wonen;
- Uitstekende paardenfaciliteiten (o.a. stallen, gedraineerde paddocks en een eb-en-vloed paardenbak);
- De stallen en rijbak voorzien van verlichting en automatische waterbakken, hele land omheind met schrikdraad.
- Optioneel te koop met een chalet met drie slaapkamers op het naastgelegen recreatiepark (eigen grond);
- Algehele renovatie in de afgelopen vijf jaar;
- De buitengevels zijn in 2023 met hoge druk gereinigd;
- Vernieuwd dak op de stal (geen asbest);
- De woning heeft drie slaapkamers, waarvan een op de begane grond;
- Energielabel C

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 7173
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2004
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1920
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1920
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 300
Aantal verdiepingen 2

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 7173
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2004
Aantal slaapkamers 3
Parkeergelegenheid Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

De Gratis Verkoop Makelaars