Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Stel je voor: een prachtige eengezinswoning waar je voldoende ruimte hebt voor het hele gezin. Je kunt hier rekenen op een lichte woonkamer, eetkamer, open keuken, maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers. De zonnige tuin, perfect voor gezellige barbecues en ontspannen momenten, maakt dit huis helemaal compleet.

Dit is niet zomaar een huis; dit is jouw thuis. Neem snel contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek het zelf!

Indeling

Begane grond
Je stapt binnen via de gezellige hal, waar de deur naar deze prachtige eengezinswoning wagenwijd voor je open staat. 

De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en vormt het kloppende hart van deze woning. En de inbouwapparatuur, waaronder de oven, inductiekookplaat, vaatwasser en koelkast, maken jouw kookervaring compleet.

Gezelligheid kent geen tijd, en dat merk je meteen wanneer je de woonkamer betreedt. De eetkamer, jouw favoriete plek om samen te komen, leidt je rechtstreeks naar de zonnige tuin - de ideale spot voor ontspanning en gezelligheid. Daarnaast is het separate toilet met fonteintje vanuit de hal bereikbaar.

Wat betreft afwerking en kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Deze woning is tot in de puntjes verzorgd. 

Eerste verdieping
Op de eerste etage vind je 3 slaapkamers, waarvan 2 met toegang tot het dakterras - de perfecte plek voor ochtendkoffie met uitzicht. De badkamer, met ligbad en douche, is een oase van rust.

De CV-ketel en wasapparatuur zijn handig gesitueerd op deze verdieping.

Tweede verdieping
Op de tweede etage wachten nog eens 3 slaapkamers op je, waarvan één toegang heeft tot de loggia. De tweede badkamer met douche, wastafel en toilet biedt extra comfort. Beide verdiepingen hebben een verzorgde afwerking.

Tuin
Buiten geniet je van een loggia, dakterras én een tuin op het zonnige zuidwesten, aangelegd met houten steiger planken op de grond. Daarnaast vind je een kast op het dakterras en een houten vrijstaande berging voor alle niet-alledaagse spullen.

Locatie
De locatie in de rustige Westerwatering wijk maakt het plaatje compleet. Kindvriendelijk, rustig, en toch centraal gelegen. Voorzieningen zoals scholen, het winkelcentrum van Zaandam, kinderopvang, en diverse uitvalswegen naar grote steden liggen allemaal binnen handbereik. Treinstations van Zaandam en Koog-Bloemwijk brengen je in 15 minuten naar het bruisende Centraal Station van Amsterdam. En alsof dat nog niet genoeg is, wachten prachtige fiets- en wandelroutes om ontdekt te worden.

Bijzonderheden:

- Energielabel B.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 130

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1989
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1989
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 532

Overige

Perceel oppervlakte 130

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord