Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM IN HET KLOPPEND HART VAN DE STAD

Droom jij van een plek waar de dynamiek van de stad en de rust van een thuis samenkomen? Waar je de deur uitstapt en direct de energie van de binnenstad voelt, maar ook een oase van rust vindt op je eigen dakterras? Voor de ondernemende stedeling die het beste van twee werelden zoekt, is hier de ideale woning: een bovenwoning van 2 woonlagen met een royale werkplaats beneden. Dit is dé kans voor wie de stad wil beleven en tegelijkertijd een bedrijf aan huis wil runnen. Welkom in de Binnenstad, welkom thuis.

DE HIGHLIGHTS DIE JE MOET WETEN

Bovenwoning met Werkplaats: Een naadloze integratie van comfortabel wonen en praktisch werken.
Centraal in de Stad: Gelegen in het oude centrum van Alkmaar, omringd door winkels, horeca en cultuur.
Privé Dakterras: Een eigen buitenruimte met vlonders, elektrisch zonnescherm en een schuurtje voor dat ultieme stadsgevoel.
Ruime Werkplaats: Ideaal voor ondernemers die hun zaak aan huis willen vestigen.
Flexibele Slaapkameropties: Momenteel twee slaapkamers, met de potentie voor een derde.
Stijlvolle Afwerking: Een nette keuken, luxe badkamer en een woonkamer met een massief eiken vloer en stucwanden.

EEN THUIS DAT JE MOET BELEVEN

Laat je meeslepen door de charme van deze bovenwoning van 2 woonlagen met een woonoppervlakte van 101 m² en een perceeloppervlakte van 123 m². De tuin en het balkon, beide gelegen op het zuidoost, vangen de zachte ochtendzon en bieden een heerlijke plek voor je eerste kop koffie van de dag.

De woonkamer is een licht en luchtig toevluchtsoord waar je kunt ontspannen of entertainen tegen de achtergrond van de stad. De massief eiken vloer en de strakke stucwanden geven het geheel een gevoel van warmte en klasse.

De keuken is een plek waar functionaliteit en stijl samenkomen, en de luxe badkamer is een privé-spa waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van alledag.

De werkplaats beneden is een canvas voor jouw zakelijke dromen. Of je nu een atelier, kantoor of praktijkruimte voor ogen hebt, deze ruimte biedt je de vrijheid om het helemaal eigen te maken.

EEN STUKJE GESCHIEDENIS OM IN TE LEVEN

Dit huis is meer dan een dak boven je hoofd; het is een deel van een beschermd stadsgezicht. Hier woon je niet alleen, je leeft tussen de verhalen die de muren van de stad te vertellen hebben.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Beleef het beste van de stad in deze bovenwoning met werkplaats in de Binnenstad. Gelegen in het historische centrum van Alkmaar, biedt dit huis een dakterras voor jouw privémomenten en een werkplaats voor je zakelijke aspiraties. De ruimte is er, met mogelijkheden voor drie slaapkamers, een nette keuken en een luxe badkamer. De afwerking met een massief eiken vloer en stucwanden maakt het plaatje compleet. Een unieke kans in een beschermd stadsgezicht – dit is wonen en werken met de stad aan je voeten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 676

Overige

Perceel oppervlakte 123

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1930
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1930
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 676

Overige

Perceel oppervlakte 123

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar