Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN DE REKERBUURT EN OOIEVAARSNEST

Stel je voor: een plek waar het stadse leven en de rust van de natuur samensmelten tot het perfecte thuis voor jouw gezin, waar je kunt genieten van je gouden jaren of waar je zonder zorgen je toekomst tegemoet gaat. Dit pareltje in de Rekerbuurt en Ooievaarsnest biedt jonge gezinnen de ruimte om te groeien, senioren de comfort van gelijkvloers wonen en levensgenieters de nabijheid van Alkmaarse gezelligheid. Hier vind je de balans tussen levendigheid en serene rust, verpakt in een vrijstaande woning die klaar is voor jouw volgende hoofdstuk.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Stadsleven binnen handbereik: Op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Alkmaar.
- Speelplezier om de hoek: De lach van kinderen klinkt vanuit speeltuin OKB, slechts enkele passen verwijderd.
- Comfortabel oud worden: Deze levensloopbestendige woning past zich aan jouw levensfase aan.
- Ruimte voor iedereen: Drie uitnodigende slaapkamers, elk een canvas voor persoonlijke invulling.
- Stijlvolle afwerking: Een keuken en badkamer waar elke dag in stijl begint en eindigt.
- Vrijheid in eigen huis: Een vrijstaande woning met parkeergelegenheid op eigen erf en een wegzetzolder voor al je schatten.

EEN THUIS WAAR ELK MOMENT TELT

Stap binnen in deze charmante vrijstaande woning en voel direct de warme sfeer die de ruime woonkamer van 39 vierkante meter uitademt. De zonnestralen dansen door de serre en verlichten de fijne woonoppervlakte van 132 vierkante meter, die rust en ruimte biedt voor het hele gezin. Het perceel van 247 vierkante meter is een groene oase, waar de tuin op het zuidwesten je uitnodigt voor lange zomeravonden en speelse middagen.

De woning is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een strategisch gelegen parel. Het NS-station en diverse openbaar vervoer opties zijn binnen handbereik, net als de groene parken en uitgebreide sportvoorzieningen. De prima ontsluiting naar de A9 en N-wegen maakt dat je binnen no-time op pad bent voor avonturen buiten de stadsgrenzen.

De uitbouw met de prachtige serre biedt een extra dimensie aan het woongenot. Hier geniet je van het buitenleven, ongeacht het weer. De serre is de perfecte plek voor een kopje koffie in de ochtendzon of een goed boek bij het vallen van de avond. Door het 3-delige schuifsysteem wordt binnen 1 met buiten en andersom. Wat een ruimte!

DE HIGHLIGHTS UITGELICHT

In de Rekerbuurt en Ooievaarsnest staat een woning die jouw hart sneller doet kloppen. Een plek waar het leven goed is, met de stad Alkmaar binnen handbereik voor al je winkel- en voorzieningenplezier. Kinderen spelen zorgeloos in de nabijgelegen speeltuin OKB, terwijl jij geniet van het comfort van een levensloopbestendig thuis. Met drie slaapkamers is er ruimte voor iedereen en de nette keuken en badkamer zorgen voor een stijlvol begin van elke dag. Deze prima afgewerkte, vrijstaande woning biedt vrijheid en privacy, met parkeren op eigen erf en een wegzetzolder voor extra opslag. Een thuis waar elk moment telt.

Voel je hoe je hart een sprongetje maakt bij het idee van dit huis? Zie je jezelf al zitten in de lichte serre, terwijl de kinderen lachen in de tuin? Kun je niet wachten om de sleutel in het slot om te draaien en te weten: dit is mijn thuis? Wacht dan niet langer. Kom langs en laat je zintuigen het verhaal vertellen dat woorden niet kunnen vatten. Dit is meer dan een huis; het is een belofte voor een leven vol herinneringen. Neem contact op en plan je persoonlijke bezichtiging. Jouw nieuwe begin start hier.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 516

Overige

Perceel oppervlakte 247
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1995
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1995
Woon oppervlakte 132
Inhoud woonhuis 516

Overige

Perceel oppervlakte 247
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar