Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Vanaf je bank genieten van het weidse uitzicht!

Deze twee onder een kap woning vindt je aan de rand van de wijk grenzend aan uitgestrekt agrarische gebied. Wat een genot om vanaf je bank dit uitzicht te bewonderen. Ben je vogelliefhebber dan kijk je je ogen uit.

Het huis staat op e 265m2 eigen grond en de tuin grenst aan de achterzijde en zijkant aan water. Het talud van de zijkant is voor een groot deel door middel van een vlonderterras ingevuld. Verder bevinden zich in de tuin diverse terrassen om de hele dag de zon op te zoeken.

Het huis is als volgt ingedeeld: via de hal met meterkast, toiletruimte en trap naar 1e verdieping, kom je in de tuin gerichte woonkamer. Via de dubbele tuindeuren kun je rechtstreeks naar de achtertuin. In de woonkamer staat de pelletkachel als extra verwarmingsbron. De keuken is open en voorzien van een kookeiland met keramische kookplaat, afzuigkap. Overige inbouwapparatuur bevindt zich in het andere keukendeel onder het raam. Aangebouwd is een garage met ruimte voor een auto of zoals dat veelal gaat de andere spullen als fietsen, scooter, tuinspullen en noem maar op.

De verdieping telt drie slaapkamers die je bereikt via de overloop. De badkamer is voorzien van 2e toilet, douche en wastafel.

De zolder, welke bereikbaar is via een vaste trap voorziet in de ruimte voor de opstelling van de CV ketel en de wasmachine. De extra kamer is voorzien van dakraam en radiator. Een prima extra slaapkamer dus.

Aan de achterzijde van de garage is een extra tuinberging gebouwd voor tuingereedschap en -meubilair. Voor de garage is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto's. Schilderwerk is vorig jaar voor grotendeels vernieuwd. Dak van de tuinberging is vervangen. De woning is voorzien van zonnepanelen. De woning wordt aangeboden met een richtprijs van € 395.000,- k.k. Meer informatie is te vinden op penhoorn 26.nl.

Is je interesse gewekt? Vraag dan je bezichtiging aan. We laten je dit huis graag zien. Neem je eigen NVM aankoopmakelaar mee op je goed te laten adviseren over je aankoop. De NVM aankoopmakelaars zijn te vinden op Funda.nl en NVM.nl.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 508

Overige

Perceel oppervlakte 265

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2006
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2006
Woon oppervlakte 107
Inhoud woonhuis 508

Overige

Perceel oppervlakte 265

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij SCHAGEN

De nieuwste koopwoningen in Middenmeer