Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

**WELKOM THUIS IN CRANENBROEK: EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE**

De 2de verdieping (13m2) is aangeduid als overige inpandige ruimte vanwege de beperkte hoogte, wel vergroot met 2 dakkapellen.

Stel je voor: een thuis waar het stadse leven en de serene natuur hand in hand gaan. Voor jonge gezinnen die dromen van een veilige haven, voor stadsliefhebbers die ook de stilte willen omarmen, voor senioren die comfort en gemak zoeken. Dit pareltje in Cranenbroek, Alkmaar Zuid, biedt het allemaal. Een plek waar je de dynamiek van de stad voelt, maar ook de rust van de natuur. Een thuis waar elk gezinslid zijn hart ophaalt.

**HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN**

- **Strandliefhebbers opgelet**: op fietsafstand van strand, zee en duinen.
- **Natuurrijk wonen**: gelegen tussen Alkmaarderhout en Heilooërbos.
- **Vrijheid ten top**: geniet van vrij uitzicht aan de voorzijde.
- **Alles binnen handbereik**: Winkelcentrum 'De Hoef' voor al je dagelijkse boodschappen.
- **Stadsleven**: het bruisende centrum van Alkmaar ligt om de hoek.
- **Ruimte en licht**: uitgebouwde woonkamer met lichtkoepel voor extra sfeer.

**EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS**

Stap binnen in deze drie-onder-één-kap tussenwoning en voel direct de warmte en ruimte. Met een woonoppervlakte van 93 m² en een perceeloppervlakte van 127 m² is er genoeg plek voor iedereen. De tuin, gelegen op het noordwesten, vangt de middag- en avondzon, waardoor je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen met een glas wijn in je hand.

De woonkamer, aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een lichtkoepel, baadt in het natuurlijke licht en biedt een uitzicht op je sfeervolle tuin. Hier kun je de dagelijkse hectiek achter je laten en genieten van een rustgevend moment. De drie slaapkamers bieden genoeg ruimte voor een groeiend gezin, een thuiswerkplek of een hobbykamer.

Parkeren doe je gemakkelijk met een vergunning, dus geen zorgen over een plekje voor je auto. Deze woning is prachtig gelegen, met de natuur als je achtertuin en de stad binnen handbereik. Het is een thuis waar je de balans vindt tussen activiteit en rust, tussen gezelligheid en privacy.

**HIGHLIGHTS UITGELICHT**

Fietsend naar het strand, met de geur van zilte zeelucht in je neus, terwijl de kinderen schateren van plezier. Dit is geen vakantie, dit is je nieuwe dagelijkse realiteit. De natuur is je buurman, met Alkmaarderhout en Heilooërbos als groene oases waar je tot rust komt. Vanuit je woonkamer, met vrij uitzicht, zie je de seizoenen veranderen. Voor je boodschappen hoef je niet ver, want winkelcentrum 'De Hoef' ligt om de hoek. En heb je zin in stads vertier? Het levendige centrum van Alkmaar wacht op je. Thuis kom je terug in een ruimtelijke woonkamer, verrijkt met een lichtkoepel die zorgt voor een natuurlijke lichtinval en een warme sfeer.

Disclaimer:
NEN-meetinstructie

De gebruiksoppervlakte wonen van dit woonhuis bedraagt 93 m2. Door onvoldoende hoogte op de 2de verdieping is deze ruimte van 13 m2 aangemerkt als gebruiksoppervlakte overig inpandig. Er is wel sprake van een vaste trap en deze kamer kan ons inziens zeker worden gebruikt als slaap/hobbykamer.

Wij vinden dat de woning anders te kort zou worden gedaan en je de woning misschien niet had gevonden op Funda.

Wij hebben in de aanmelding de woonoppervlakte daarom op 103 m2 gezet.

Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom.
Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1925
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1925
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 405

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar