Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Te koop: Prachtige hoekwoning met een sfeervolle uitstraling! Deze goed onderhouden woning is gelegen op een royale kavel van maar liefst 354 m², met een heerlijke tuin op het zuiden. Geniet van de privacy en ruimte die deze woning te bieden heeft, inclusief een riante garage en een vrijstaande berging in de achtertuin.

Loop binnen in de gezellige woonkamer met een prachtige erker aan de voorzijde, een luxe keuken, 4 slaapkamers en een nette badkamer. Als kers op de taart is de woning voorzien van duurzame maatregelen, zoals Tonzon vloerisolatie, gevel- en glasisolatie. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabel leefklimaat, maar ook voor een gunstig energielabel B.

Enthousiast geworden? Wacht niet langer en plan een bezichtiging in. Jouw nieuwe adres? Ceresstraat 60 in Oudorp.

Indeling

Begane grond
Je stapt de woning binnen via de overdekte entree en komt in de hal terecht. In de hal tref je de meterkast, het separate toilet met fonteintje en de trapopgang naar de eerste verdieping. Daarnaast vind je hier ook een trapkastje en een garderobekast waar jij al jouw jassen en schoenen netjes kunt opbergen.

De gezellige woonkamer is vergroot met een prachtige erker aan de voorzijde, waardoor je kunt genieten van extra ruimte en lichtinval. De schuifpui zorgt ervoor dat de woonkamer naadloos overloopt in de achtertuin, waardoor je het buitenleven naar binnen kunt halen. Wat voor comfortabele zit-en eethoek ga jij hier plaatsen?

De luxe Siematic open keuken is in een L-opstelling geplaatst en is voorzien van een hardstenen werkblad. Ook is er inbouwapparatuur aanwezig, zoals een 4-pits gasfornuis, een afzuigkap, een combimagnetron, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser (2020). Vanuit de keuken krijg je middels de loopdeur toegang tot de tuin.

De woonkamer en de keuken zijn afgewerkt met een parketvloer en spachtelputz op de wanden. Het toilet is voorzien van een tegelvloer en deels tegel/stucwerk op de wanden.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en een badkamer. De vertrekken zijn goed bemeten, lekker licht en keurig afgewerkt met een visgraat PVC vloer en behang op de wanden. Daarnaast is één slaapkamer voorzien van een handige vaste kast.

De moderne badkamer is uitgerust met een riant meubel met wastafel, een spiegelkast met verlichting, een toilet, een designradiator en een inloopdouche. Ook zul je hier nooit koude voeten hebben dankzij de vloerverwarming.

Tweede verdieping
Via de vaste trap lopen we door naar de tweede verdieping waar je de voorzolder met de aansluiting voor het witgoed en de knieschotten treft. Daarnaast is er een zolderkamer met de CV-ketel en knieschotten, en een vierde slaapkamer die over de gehele diepte van de woning loopt. Deze verdieping biedt dankzij de dakkapel veel mogelijkheden en extra ruimte.

De zolderkamer en de slaapkamer zijn voorzien van tapijt op de vloer en stucwerk op de wanden.

Tuin
De woning beschikt over een zonnige voor-, zij- en achtertuin, ook bereikbaar via poort aan achterzijde, waarbij de achtertuin prachtig is aangelegd met bestrating en grind. In de achtertuin is een waterkraan aanwezig en er is een elektrisch zonnescherm. 

Daarnaast beschikt de woning over een riante, geïsoleerde garage (met oprit) van maar liefst 27 m², voorzien van elektra- en wateraansluitingen, een keukenblok en openslaande deuren. De garage is verhoogd zodat het mogelijk is een caravan te stallen. Ook is er een vrijstaande stenen berging in de achtertuin, die voor extra opslagruimte zorgt.

Locatie
De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke, super geliefde woonwijk Oudorp. Gelegen aan een autoluw hofje, geniet je van veel groen in de omgeving. Op fietsafstand vind je het centrum van Alkmaar met al zijn winkels en uitgaansgelegenheden. Daarnaast zijn er nabij diverse winkels, sportvoorzieningen, gezondheidscentra en scholen. De nabijheid van de ring Alkmaar, met toegang tot de A9 en diverse N-wegen, alsmede NS-station Alkmaar Noord, maakt dat u spoedig op weg kan naar werk, familie etc.

De woning heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 07-06-2033.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 546

Overige

Perceel oppervlakte 354
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 546

Overige

Perceel oppervlakte 354
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar

De nieuwste koopwoningen in Oudorp