Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Buitenkans! Deze leuke benedenwoning kan niet wachten om zijn nieuwe bewoners te ontmoeten!

Dit instapklare appartement ligt op een toplocatie in een rustige straat in het populaire stadsdeel 'De Baarsjes' in Amsterdam! Binnenshuis beschik je over een gezellige woonkamer, een halfopen keuken, twee slaapkamers en een prima badkamer. Buitenshuis beschik je over een ruime tuin. Verder is de woning gelegen op EIGEN GROND!

Haal je verhuisdozen maar van zolder en neem snel contact op met onze makelaar om de James Cookstraat 50hs van binnen te bekijken!

Indeling

Entree/hal
Je komt het appartement met speelse indeling binnen via de eigen entree, waarna je in de hal van het appartement terecht komt. Wij starten de rondleiding vervolgens in de woonkamer.

Woonkamer
De woonkamer is netjes afgewerkt met een houten vloer en het stucwerk op de wanden is uitgevoerd in lichte, neutrale kleuren. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. De ruimte biedt voldoende mogelijkheden om volledig naar jouw eigen smaak in te richten, zet jij een gezellige zit-en eethoek neer om de huiselijke sfeer te creëren?

Keuken
De woonkamer is verbonden met de half open keuken en de berging. Ideaal, want zo kun je ten alle tijden in contact blijven met het gezinsleven. De keuken is van alle gemakken voorzien, zo is er een ingebouwde vaatwasser, een gasfornuis met een grote oven en een losse-koel vriescombinatie aanwezig.

Slaapkamers
Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde. De vertrekken zijn wederom netjes afgewerkt en naar eigen wens in te delen.

Badkamer
In de badkamer is op ingenieuze wijze een ligbad geplaatst, waardoor deze ruimte is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en een toilet. De ruimte is afgewerkt met leuke mozaïeksteentjes.

De aansluiting voor het witgoed en de CV-ketel bevinden zich in de inpandige berging.

Tuin
Middels de openslaande deuren in de woonkamer krijg je toegang tot de royale tuin (ongeveer 40m2), welke op het oosten ligt. De tuin heeft een gezellige uitstraling en er is voldoende ruimte voor zowel een eethoek, loungehoek als een speelhoek voor de kinderen. Hier kun je heerlijk genieten van het buitenleven!

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1926;
- Woonoppervlakte 66 m2 (nen-2580 meetrapport aanwezig);
- Royale tuin van ca. 40 m2 op het oosten;
- Twee slaapkamers;
- Gelegen in de een rustige straat;
- Populaire locatie in de Baarsjes;
- Actieve VVE;
- Servicekosten €150 per maand;
- Gelegen op eigen grond!
- Energielabel E;
- Niet-zelfbewonings- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg, kan snel.

Omgeving
Het appartement heeft een gunstige ligging in de Baarsjes. De natuurliefhebbers kunnen hun geluk niet op in het Rembrandtpark en het Erasmuspark. Deze buurt staat bekend om de prachtige bouwstijl (Amsterdamse School), winkels en de vele horecagelegenheden. Voor ieder wat wils! Op 10 fietsminuten vind je het Vondelpark, de Jordaan en de Foodhallen. De woning is tevens goed bereikbaar, binnen 10 minuten sta je met de tram in het centrum van Amsterdam en de ringweg A10 is op enkele minuten bereikbaar.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 214

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning benedenwoning, Appartement
Bouwjaar 1926
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1926
Woon oppervlakte 66
Inhoud woonhuis 214

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum