Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN HET HART VAN HOORN

Droom je van een plek waar stadse energie en rustige ontspanning samensmelten? Dit moderne 3-kamer appartement biedt een unieke kans voor zowel jonge professionals, creatieve zielen als levensgenieters op leeftijd. Met een zonnig balkon dat uitkijkt over de dynamische, historische stad Hoorn en richting het fonkelnieuwe stadstrand, is dit de ideale thuisbasis. Alle gemakken binnen handbereik en een instapklare woning die luxe en comfort ademt – dit is wonen op niveau.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Zonnig balkon met panoramisch uitzicht: Begin je dag met een kop koffie in de ochtendzon of sluit af met een glas wijn onder de sterrenhemel.
Alle openbare voorzieningen binnen handbereik: Van openbaar vervoer, boetiekjes tot supermarkten en van culturele hotspots tot culinaire verrassingen, alles ligt op een steenworp afstand.
Instapklaar 3-kamer appartement: Pak je koffers uit en start direct met genieten in deze smaakvol ingerichte woonruimte.
Fraaie keuken en badkamer: Kook de sterren van de hemel in een keuken die uitblinkt in zowel design als functionaliteit en ontspan in een badkamer die comfort en stijl uitstraalt.
Optimale indeling voor diverse levensstijlen: Of je nu een thuiswerkplek nodig hebt of een hobbykamer, de ruimtes zijn flexibel en naar wens in te vullen.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit lichtovergoten appartement en voel direct de warme sfeer die de ruimte omarmt. De grote raampartijen zorgen voor een levend schilderij waar de seizoenen zich in al hun glorie tonen. De woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden met vrienden of een ontspannen moment voor jezelf met een goed boek en de zachte klanken van je favoriete muziek.

De keuken, is uitgerust met diverse apparatuur en biedt voldoende werkruimte om culinaire hoogstandjes te creëren. De badkamer, met zijn strakke lijnen en serene uitstraling, is de perfecte plek om de hectiek van de dag van je af te spoelen.

De slaapkamers zijn jouw persoonlijke retreats. De master bedroom, met ruimte voor een kingsize bed, ademt rust uit. De tweede kamer is ideaal als gastenkamer of als werkruimte, waar je ongestoord kunt focussen op je passies en projecten.

DE PERFECTE MIX VAN STADSE FLAIR EN ONTSPANNING

Het balkon is een verlengstuk van je woonkamer. Hier geniet je van het uitzicht over de stad, waar de zonsondergang elke avond een gratis spektakel biedt. De locatie van het appartement is ongeëvenaard; het bruisende centrum van Hoorn met al zijn culturele en culinaire genoegens ligt aan je voeten.

EEN UITNODIGING AAN ALLE ZINTUIGEN

Laat je leiden door de geur van versgebakken brood van de bakker om de hoek, het zicht op de historische gevels en het geluid van de stad die ontwaakt. Voel de kwaliteit van de gebruikte materialen in het appartement en proef de sfeer van een huis dat klaar is om jouw verhalen te vertellen.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

In dit appartement geniet je van de vrijheid van een zonnig balkon waar je de stad aan je voeten hebt liggen. De nabijheid van alle openbare voorzieningen maakt het leven gemakkelijk en aangenaam. Het instapklare karakter van dit 3-kamer appartement betekent dat je zonder zorgen kunt beginnen aan je nieuwe hoofdstuk. De keuken en badkamer zijn niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog en bieden een dagelijkse dosis luxe. De optimale indeling zorgt ervoor dat het appartement zich moeiteloos aanpast aan jouw levensstijl.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Voel je de klik? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige appartement? Wacht dan niet langer en neem de stap naar jouw nieuwe thuis. Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging. Dit is jouw kans om te wonen in een huis dat even uniek is als jij. Welkom thuis.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 296

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1997
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1997
Woon oppervlakte 79
Inhoud woonhuis 296

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn