Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Geschakelde bungalow op een rustige locatie

Het woningtype bungalow wordt helaas niet meer gebouwd, maar is erg geliefd bij mensen die graag gelijkvloers willen wonen en genieten van een tuin. De bungalow is gelegen in een rustige en autoluwe straat op een perceel van 373 m² en heeft een woonoppervlakte van 161 m²!

Thuiskomen is hier fantastisch! U kunt uw auto parkeren op eigen terrein om vervolgens via de voortuin de bungalow te betreden. De entree is gelegen in het midden van de woning met een ruime hal en garderobe. Vanuit de hal bevindt de ruime woonkamer zich aan de rechterkant van de woning en aan de linkerkant vindt u de open keuken, bijkeuken, toilet, badkamer en slaapvertrekken.

Door het lessenaarsdak heeft de woonkamer een hoog plafond en is er een grote raampartij met openslaande deuren in de achtergevel geplaatst, die zorgt voor veel lichtinval. in de woonkamer is een prachtige houten (Jatoba) vloer gelegd en kunt u in de koude maanden genieten van een openhaard.

De ruime open keuken is gelegen aan de voorzijde van de bungalow en opgesteld in een hoekopstelling met een aparte kastenwand. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koel-vriescombinatie, fornuis met keramische kookplaat (4 zones) en een oven, vaatwasser, afzuigkap en veel kastruimte. Tevens is er een granieten aanrechtblad geplaatst. Via de keuken heeft u toegang naar de bijkeuken en een kantoorruimte.

Het toilet, badkamer en de drie slaapkamers zijn middels een lange gang te bereiken. Het separaat toilet is voorzien van een wandcloset en fontein en in de naastgelegen badkamer treft u een inloopdouche, wastafel met meubel en een lichtkoepel voor voldoende lichtinval. De slaapkamers hebben alle drie een fantastisch uitzicht op de tuin en de eerste en laatste slaapkamer zijn voorzien van een loopdeur.

In de voor- en achtertuin zijn prachtige bomen en struiken geplant en kunt u in de achtertuin, in alle privacy en rust, tot laat in de middag genieten van de zon Tevens is er een ruime houten berging geplaatst en kunt u de achtertuin via een steeg verlaten.

Wat maakt het wonen in Akersloot nou zo gewild? U heeft hier alles, een prachtig natuurgebied aan het Alkmaardermeer, het strand van Castricum op ca. 30 minuten fietsen, als u een dag gezellig wilt winkelen, liggen Alkmaar en Haarlem op ca. 20 minuten rijden, maar ook voor de sportliefhebbers zijn er voldoende sportverenigingen, o.a. een voetbalclub, handbalclub en tennisvereniging.

Bijzonderheden: - ruime geschakelde bungalow op rustige locatie - energielabel C - 12 zonnepanelen (2019 geplaatst) - Grote hardhouten raampartij in de achtergevel met openslaande deuren geplaatst in 2021 - levensloopbestendige woning - parkeren op eigen terrein - groot perceel van 373 m² - 161 m² woonoppervlakte - op een paar minuten rijden van de A9 richting Alkmaar, Haarlem en Amsterdam

Interesse in deze woning?! Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 719

Overige

Perceel oppervlakte 373

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1976
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1976
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 719

Overige

Perceel oppervlakte 373

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Focus makelaars Kennemerland