Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bij interesse graag een email sturen.

In een aantrekkelijke en ruim opgezette groene en waterrijke omgeving staat deze uitstekend onderhouden en degelijk gebouwde recreatiewoning met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het pand is gebouwd met gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen zoals betonnen vloerconstructie en kunststof kozijnen. Door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning ook geschikt voor mensen die moeite hebben met traplopen. Het is gelegen op een kindvriendelijke plek van het park dichtbij de faciliteiten. In de omgeving zijn uitgestrekte wandel- en fietsroutes, en ook de water(sport)liefhebber is hier aan het goede adres.

Kenmerken:
Vraagprijs € 336.000,- k.k
BTW belast
Eigen grond
3 slaapkamers
2 badkamers
Woning wordt tegen vast verhuur rendement verhuurd waarbij parkkosten inbegrepen zijn
Bezichtigingen op afspraak
Goede verhuurmogelijkheden

Indeling:

Entree:
We komen de woning binnen in een mooie, grote en keurig afgewerkte entree. Hier bevindt zich toegangsdeuren tot diverse vertrekken en de trap naar de verdieping. De mooie gekleurde plavuizen zijn doorgetrokken naar de woonkamer, keuken, toilet en badkamers.
Living:
De mooie en ruime living is een lust voor het oog. De gebruikte kleuren, de sfeervolle inrichting en de mooie plavuizen geven het geheel een mooie ambiance. De vele ramen en openslaande tuindeuren zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van het daglicht. Tevens stapt u door de tuindeur zo op uw terras. Al met al is dit een gezellige living waar u en uw gezelschap aangenaam kunnen genieten.
Keuken:
De mat witte keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien. U treft in deze keuken aan: rvs spoelbak, 4 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, koel/vries combinatie, combi magnetron en vaatwasser. Tevens biedt deze keuken genoeg mogelijkheden voor het opbergen van uw keukengerei .
Slaapkamer 1:
Deze slaapkamer is gelegen op de begane grond en heeft een badkamer en-suite.
De openslaande tuindeuren en het raam zorgen ook hier voor veel toetreding van het daglicht en natuurlijk voor de ventilatiemogelijkheid. In de koudere tijd van het jaar zal de aanwezige radiator voor een aangename temperatuur zorgen. Tevens staat er een grote kledingkast om al uw kleding op te bergen.
Badkamer en-suite:
Deze luxe en moderne badkamer is tot aan het plafond toe betegeld met mooie witte tegels. Op de vloer liggen dezelfde plavuizen als in de woonkamer. De wastafel heeft een onderkast met 2 laden en een mooie spiegel met verlichting. Er is een inloopdouche in deze badkamer gecreëerd en de badkamer is voorzien van een radiator.
Toilet:
Het toilet is gescheiden van de badkamer waardoor een ieder van zijn/haar privacy geniet.
Via de houten open trap die zich in de hal bevindt komen we op de verdieping waar zich nog 2 slaapkamers en een badkamer bevinden.
Slaapkamers 2 en 3:
Deze kamers zijn nagenoeg identiek aan elkaar. De kamers zijn zeer ruim en voorzien van laminaat. Beide kamers beschikken over een radiator en er bevinden zich meerdere ramen die voor de daglichttoetreding en de ventilatie zorgen.
Badkamer 2:
Deze is in dezelfde stijl ingericht als de badkamer beneden, ook hier vindt u een wastafel met onderkast en douchegelegenheid. Tevens is in deze badkamer een 2e toilet gerealiseerd.
Buiten en tuin:
De verzorgde tuin is voorzien van een gras gazon en een groot betegeld terras. Vanaf het terras kijkt u uit over een slootje. De nog jonge tuinplanten, meest groenblijvend en winterhard, zal zeker voor de nodige privacy gaan zorgen in uw tuin.

Graag reageren door op de knop contact met de makelaar te klikken. Wij, als internetmakelaar zullen de reacties doorsturen naar de eigenaar die dan contact met je opneemt.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 239
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 285
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2014
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2014
Woon oppervlakte 92
Inhoud woonhuis 239
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 285
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

MakelaarsOffice

Aangeboden door:

MakelaarsOffice