Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bij interesse graag een email sturen.

Zaanse vakantievilla op eigen grond met een historische uitstraling en een luxe inrichting.

In een aantrekkelijke en ruim opgezette groene en waterrijke omgeving staat deze uitstekend onderhouden en degelijk gebouwde Zaanse vakantievilla met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het pand is gebouwd met gebruik van duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen zoals betonnen vloerconstructie en kunststof kozijnen.
Van binnen is de woning van alle gemakken voorzien. Ruime woonkamer, open keuken, drie slaapkamers, twee toiletten en twee badkamers. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De badkamers beschikken over een inloopdouche, wastafelmeubel en wasmachine-aansluiting of toilet.

De woning is gelegen op een van de mooiste plaatsen van het park. In de omgeving zijn uitgestrekte wandel- en fietsroutes, en ook de water(sport)liefhebber is hier aan het goede adres.

Kenmerken:
- Eigen grond kavel
- Vraagprijs: € 310.000,- k.k.
- BTW vrij
- De woning heeft een traditioneel Zaanse puntgevel
- Betonnen vloerconstructie en kunststof kozijnen.
- Uitstekend geïsoleerd en voorzien van dubbel glas
- Verwarming en warm water d.m.v. een cv-combiketel (Remeha)
- Aangesloten op alle nutsvoorzieningen en riolering
- 3 slaapkamers
- twee badkamers
- twee toiletten
- 6-8 personen
- Huisdieren zijn op dit park (aangelijnd) van harte welkom
- Permanente bewoning is niet toegestaan
- Jaarlijkse parkkosten:
- Goede verhuur mogelijkheden met uitstekend rendement
- Energielabel A

Indeling:
Entree:
We komen de woning binnen in een mooie, ruime en keurig afgewerkte entree. Hier bevindt zich het toilet en toegangsdeuren tot diverse vertrekken en de trap naar de verdieping. De mooie plavuizen zijn doorgetrokken naar de woonkamer, keuken, toilet, slaapkamer en badkamer. Woonkamer en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming.
Living:
De mooie en ruime living is een lust voor het oog. De gebruikte kleuren, de sfeervolle inrichting en de mooie plavuizen geven het geheel een mooie ambiance. De vele ramen en openslaande tuindeuren zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van het daglicht. Tevens stapt u door de tuindeur zo op uw terras. Al met al is dit een gezellige living waar u en uw gezelschap aangenaam kunnen genieten.
Keuken:
De witte open keuken en is van alle gemakken voorzien, rvs spoelbak, 4 pits gaskookplaat, rvs afzuigkap, koel/vries combinatie, combi oven / magnetron en vaatwasser. Tevens biedt deze keuken genoeg mogelijkheden voor het opbergen van uw keukengerei.
Slaapkamer:
De master bedroom is gelegen op de begane grond. De openslaande tuindeuren en ramen zorgen voor veel lichtinval. De luxe en moderne badkamer (met vloerverwarming) is tot aan het plafond toe betegeld en voorzien van wastafel meubel, inloopdouche, sier radiator en een wasmachine aansluiting.
Via de houten open trap die zich in de hal bevindt komen we op de verdieping waar zich nog 2 slaapkamers en een badkamer bevinden.
Slaapkamers 2 en 3:
Deze kamers zijn nagenoeg identiek aan elkaar. De kamers zijn zeer ruim en voorzien van laminaat. Er bevinden zich meerdere ramen die voor de daglichttoetreding en de ventilatie zorgen.
Badkamer 2:
Deze is in dezelfde stijl ingericht als de badkamer beneden, ook hier vindt u een wastafel meubel en inloopdouche. Tevens is in deze badkamer een 2e toilet gerealiseerd.
Tuin:
De verzorgde tuin is voorzien van een gras gazon en een groot betegeld terras. Vanaf het terras heeft u een uitzicht over het water en park. De tuin is zeker een aangename plek om te genieten van een lekker ontbijtje of een aperitief.
Tevens staat in de tuin een tuinhuisje voor fietsen en tuin gereedschap.

Verhuur:
Met deze woning heeft u ook goede verhuurmogelijkheden. Dit kan eventueel door het park geregeld worden zodat u zelf nergens omkijken naar heeft.

Het park is het gehele jaar geopend en er zijn diverse voorzieningen voor jong en oud, zoals een binnen- en buitenzwembad / Wellness, sportfaciliteiten, een restaurant, fiets- en bootverhuur, een kinderboerderij, speeltuin en een parksupermarkt. Villapark De Rijp heeft een open vaarroute naar het Alkmaardermeer en andere omliggende wateren.
Niet ver van het IJsselmeer en de autosnelwegen A9 & A7

Bezichtiging:
Bent u geïnteresseerd geraakt in deze schitterende recreatiewoning, maak dan een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens een bezoek krijgt u de juiste indruk van de woning, het park en de schitterende omgeving. Laat u verrassen door de ruimte, de rust, de unieke locatie en de vele mogelijkheden die een woning op dit park u biedt.

Aan eventuele onvolkomenheden in bovenstaande kunnen geen aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin zij Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 355
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2013
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2013
Woon oppervlakte 103
Inhoud woonhuis 225
Aantal verdiepingen 2

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Tuin zij Ja
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 355
Tuin achter Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Aantal slaapkamers 3
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

MakelaarsOffice

Aangeboden door:

MakelaarsOffice