Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs € 749.000,- k.k.

Sfeervolle vrijstaande woning met uitzicht over het water naar het Annabos. De woning telt maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers en is levensbestendig, omdat 1 slaap- en badkamer op de begane grond zijn gesitueerd. De royale living biedt ruimte voor meerdere knusse zithoeken en een ruime opstelling voor de eethoek. Koken is een feest in de moderne keuken met een kookeiland. En dan hebben we nog niet eens de tuin genoemd. Naast een groot terras is een veranda aan de brede sloot waar ieder jaar een zwanenstel trots hun kroost kennis laat maken. De egeltjes lopen door de tuin en de vele vogels geven een privéconcert. Ook het benoemen waard zijn de 18 zonnepanelen en het energielabel A. Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging om de fijne sfeer zelf te ervaren.

Entree
De voordeur is een echte eyecatcher bij deze woning. Achter de voordeur is een ruime hal, waar een eikenhouten vloer is gelegd. Hier bevinden zich de trapopgang en de toiletruimte met modern betegelde wanden, wandcloset, fonteintje en klapraampje voor de natuurlijke ventilatie.
In de diepe meterkast is plek voor de jassen en een moderne deur met glas geeft toegang tot de living.

Living
Ruime living in een L-vorm met veel lichtinval vanwege de raampartijen van het plafond tot de vloer, voorzien van handmatig te bedienen rolluiken en zicht op de tuin en het achtergelegen park. Een gezellige gashaard bij de zithoek verwarmt de living tijdens de koude wintermaanden. De wanden en het plafond zijn strak gestuukt en door de enorme ruimte van de living kunnen meerdere zithoekjes worden geplaatst. Zo ook bij de eethoek met veel lichtinval vanwege de 2 uitzetramen achter de eettafel en een schuifpui naar een groot terras.

Keuken
Koken is een feest in deze moderne keuken met een kookeiland voorzien van een composiet werkblad, een breed gaskomfoor met 4 pitten, elektrische oven, een separate magnetron en een bordenwarmer. Achter het eiland aan de straatzijde treffen we nog een inbouwkoelkast met vriesvak, brede laden, diepe spoelbak met een Quooker, de vaatwasser en een bovenkastje met bladverlichting. De keuken is zodanig gesitueerd dat er direct contact is met de eethoek.

Inpandige berging/bijkeuken
De berging/bijkeuken bevindt zich in de voormalige garage en een klein gedeelte hiervan is bij de nieuwe badkamer betrokken. In de bijkeuken hangt een elektrische boiler voor de badkamer beneden en hier staan de wasmachine- en drogeropstelling. Een radiator verwarmt de ruimte en er is een wasbak met koud watertoevoer.
Via de geïsoleerde segmentendeur en naastgelegen loopdeur is de ruimte te bereiken en er is direct lichtinval vanwege glasblokken in de zijpui.

Slaapkamer begane grond
Met het oog op levensbestendig wonen is een ruime slaapkamer op de begane grond gerealiseerd, de eikenhouten vloer is hier doorgelegd met aansluitend de moderne badkamer. De kamer heeft een uitzetraam met zicht op het park en het plafond is strak gestuukt.

Badkamer begane grond
Trendy badkamer met modern betegelde wanden en vloer. De badkamer is voorzien van een plateau met waskom, spiegel met tiptoets verlichting, wandcloset en koofjes om spullen te plaatsen. De ruime inloopdouche met thermostaatkraan, hand- en regendouche en drainafvoer heeft een handig zitplateau. Een designradiator verwarmt de badkamer. In het plafond inbouwspots voor de verlichting en een mechanische afzuiger.

Tuin
De in 2021 ontworpen en aangelegde tuin grenst aan een sloot met het park als “achterbuur”. Hierbij is ook de beschoeiing over de gehele lengte van de slootzijde vervangen.
Het grote terras bij de eethoek is onderheid, er zijn grote tegels gelegd afgewisseld met gras en er is tuinverlichting met spots op de bomen gericht, erg sfeervol! Beslist geen overbodige luxe is het elektrisch te bedienen zonnescherm. Er is een verzonken veranda, welke via een paar treden is te bereiken, waar een gezellige loungehoek uitnodigt om overdag in de schaduw te zitten en ’s avonds van het laatste avondzonnetje te genieten Echt een superplek!
De meerdere terrassen en niveaus geven de tuin een extra dimensie. En ook dit is het vermelden waard…. ieder jaar komen zwanen met jonkies pronken, er lopen egeltjes door de tuin en u kunt genieten van de fluitconcerten van de vogels.
Naast de woning en vanaf de straat te bereiken nog een handige houten berging voor de fietsen.

1e Verdieping
Op de 1e verdieping is een ruime overloop met een betonnen verdiepingsvloer waar een lichte laminaatvloer is doorgelegd in alle kamers. Richting de slaapkamers aan de achterzijde is een dakraam geplaatst die ook open kan en er staat een 2 persoons infrarood sauna met radio en verlichting voor als u toe bent aan “me time”!
2e Slaapkamer voorzijde – goede afmeting kamer met groot uitzetraam en een Velux dakraam met verduisteringsgordijn. Wanden zijn behangen.
Er is een aantal jaren geleden een vergunning verleend voor het plaatsen van een dakkapel aan de straatzijde. Deze is verlopen maar kan weer opnieuw worden aangevraagd als u deze kamer wilt vergroten.
3e Slaapkamer achterzijde – ruime kamer met een dakkapel voorzien van een uitzetraam en zicht op het park. Ook deze kamer heeft een groot uitzetraam en de wanden zijn behangen.
4e Slaapkamer voorzijde – speelse kamer met een dakkapel en uitzetraam en zicht op een boom waar ieder jaar een duif broedt. De wanden zijn behangen en het plafond gestuukt.
5e Slaapkamer achterzijde – riante slaapkamer met veel lichtinval vanwege de dubbele Velux ramen, boven elkaar geplaatst, met verduisteringsgordijn. Openslaande deuren met een Frans balkon en zicht op het park. De wanden zijn gestuukt en er is veel bergruimte achter de steigerhouten knieschotten.
6e Slaapkamer voorzijde – ook een leuke kamer met een Frans balkon en nu in gebruik als ruime kleedkamer voor het hele gezin!

2e Badkamer en separaat toilet
Ruime 2e badkamer met een groot duo ligbad en een plateau, grote inloopdouche, wastafelmeubel en spiegel met verlichting. Er is elektrische vloerverwarming, inbouwspots verlichten de badkamer en voor de natuurlijke ventilatie en direct daglicht is er een Velux dakraam met verduisteringsgordijn.
Separate toiletruimte op de overloop – ruim toilet met modern betegelde wanden en vloervloerverwarming, wandcloset, fonteintje, inbouwspots en een centrale afzuiging.

Zolderverdieping
Vanaf de overloop heeft u middels een vlizotrap toegang tot de royale en geheel bevloerde zolderverdieping met een geïsoleerd dak. Er is verlichting en ook direct lichtinval door de 2 zijramen en een dakraampje wat open kan waarmee u de ruimte ook kunt ventileren. Naast veel ruimte om veel spullen op te slaan treffen we hier de cv-installatie, het centraal afzuigsysteem en de omvormer voor de zonnepanelen.

Bijzonderheden:
- Schilderwerk buitenom in 2023 door een schilder uitgevoerd
- 18 Zonnepanelen
- Parkeren op eigen terrein
- Slaapkamer en badkamer op begane grond
- Brede waterpartij en park als “achterbuur”
- Rustige woonomgeving en alleen bestemmingsverkeer in de straat
- Er kunnen 2 auto’s op eigen terrein worden geparkeerd
- Zinken goten en hemelwaterafvoeren

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 836
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 220
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 466
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 22
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1994
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1994
Woon oppervlakte 198
Inhoud woonhuis 836
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 220
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 466
Tuin achter Ja
Tuin diepte 10
Tuin breedte 22
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2012
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 6
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Mechanische ventilatie Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij