Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

NIEUWE TWEEKAPPERS IN VERKOOP

KOM NAAR HET OPEN HUIS!
Benieuwd naar de locatie? Op zaterdag om de week is de verkoopkeet geopend van 11.00 tot 13.00 uur. Je vindt ons aan de Oostergouw 7 te Zwaag. Wij tonen je graag de maquette van het project onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers. Wij heten je van harte welkom.

In het oude dorpshart van Zwaag, waar ooit de kassen van Rozenkweker Balk stonden, bloeit en groeit iets moois: Rozenbuurt. Een groene woonwijk, waar de komende jaren ongeveer 420 nieuwe woningen en appartementen gebouwd gaan worden met voor elk wat wils. Zo komen er rijwoningen, half vrijstaande woningen, rug aan rug woningen, appartementen en vrijstaande woningen en kavels in verschillende prijsklassen. Voor starters en doorstromers, kleine huishoudens, gezinnen en senioren.

Aanbod
Het plan zal in vier fases worden aangeboden, het eerste aanbod zal bestaan uit 47 grondgebonden koopwoningen en 20 kavels om zelf uw woondroom te realiseren.

Locatie
Rozenbuurt verrijst op een 10 hectare groot terrein dat ligt op de hoek van de Dorpsstraat en de Oostergouw in Zwaag. Centraal binnen de bebouwde kom van het dorp, omringd door veel groen en grenzend aan park en sportvelden. Een prima stek voor een nieuwe wijk.

De tweekappers van type Akito vormen een mooi stel in het straatbeeld. Het woonoppervlak is ca. 127 m2 en de kavels variëren in grootte van ca. 241 tot 251 m2. Opvallend is de fraaie dakkapel op de eerste verdieping.

Ruim en comfortabel zijn deze woningen zeker. Met een grote woonkamer en open keuken waar met gemak een kookeiland in past. Vanuit de keuken kijk je in de ruime tuin, gelegen op het zuiden. Maar je kunt de woonkamer en keuken ook omwisselen zodat de tuin grenst aan je living. De stenen garage is aangebouwd en vanuit de tuin toegankelijk en te verlengen. Hier maak je met gemak een extra slaapkamer met badkamer of juist een lekkere werkkamer of praktijkruimte. En zoek je nog meer ruimte? Kies dan voor een uitbouw op de begane grond van 1,2 m1, 2,4 m1 of 3,6 m1.

Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers waarvan er twee een schuin dak en dakramen hebben. De badkamer is al helemaal geïnstalleerd met fraai tegelwerk, een zwevend toilet en een douche. De open tweede verdieping deel je in zoals jij dat wilt. Een extra slaapkamer of een hobbyruimte? Alles is mogelijk.

Aan de impressies en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Kleurencombinaties onder voorbehoud wijzigingen.

Afhankelijk van de positie van het bouwnummer kan de omgeving afwijken ten opzichte van de getoonde impressie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 548

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2024
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2024
Woon oppervlakte 127
Inhoud woonhuis 548

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck Makelaars - Hoorn