Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Goed onderhouden, nette en ruime vrijstaande woning, eigen oprit, garage en tuin rondom. Deze woning is gelegen in een rustige woonwijk in het gezellige dorp Harbrinkhoek. In het zogenoemde dubbeldorp Harbrinkhoek Mariaparochie zijn diverse voorzieningen, basisschool, bakker, bloemist, bank, medisch centrum en verschillende sportfaciliteiten.

Indeling

Begane grond:
Hoe heerlijk is het om altijd overdekt de woning te kunnen betreden!
Onder de carport toegang tot de woning, dit kan via de voordeur of via de garagedeur. We nemen de voordeur.
Binnenkomst in de hal met vide, hier bevindt zich toiletruimte, meterkast, garderobenis en de deuren naar woonkamer en de keuken.
De L-vormige woonkamer is straatgericht, voorzien van een mooie parketvloer en een gashaard, door de mooie grote raampartijen is er veel lichtinval in de woonkamer. De dichte woonkeuken is voorzien van een handgemaakte keuken welke is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkeuken directe toegang naar de achtergelegen tuin maar ook naar de bijkeuken, in de bijkeuken de wasmachine- en drogeraansluiting, waterontharder en ruime vaste kasten. De inpandige garage is eveneens ruim en voorzien van water en elektra.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel en toilet. Doordat het sanitair in lichte kleurstelling is uitgevoerd kan er eventueel worden volstaan met het verven van de tegels waardoor deze een moderne uitstraling krijgt! De drie slaapkamers zijn allemaal voorzien van vaste kasten of opbergruimte achter de knieschotten. De ouderslaapkamer heeft een deur naar de aangrenzende loggia. Vanaf de overloop doorloop naar nog eens twee werk- en/of slaapkamers, deze bevinden zich boven de garage en carport. Een van de kamers is nu in gebruik als werkkamer en voorzien van dakraam, de andere is in gebruik als slaapkamer. Ook hier vaste kast(en).

Tweede verdieping:
Doormiddel van een vlizotrap op de overloop wordt de vliering bereikt. Deze ruimte is over de gehele lengte van de woning en biedt veel extra opbergruimte.

Buiten:
De rondom gelegen tuin is keurig onderhouden, het oprit biedt parkeerruimte aan meerdere auto's. Via de ' achterom' de tuin aan de achterzijde. Deze is voorzien van een houten tuinberging, het aan het huis grenzende terras is uitgerust met een terrasscherm over de gehele breedte.

Bijzonderheden:
- perceelgrootte 589m2
- bouwjaar 1980
- inhoud 766m3
- gehele woning v.v. dubbel glas
- begane grond v.v. HR++ glas
- 12 stuks zonnepanelen (2020)
- CV ketel Nefit (2017)
- waterontharder




Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1980
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 175
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 589
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1980
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 175
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 589
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

WitteWoning Makelaars Almelo

De nieuwste koopwoningen in Harbrinkhoek