Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek de perfecte combinatie van modern comfort en dorps wonen in de nabijheid van alle stedelijke voorzieningen van omliggende plaatsen. Deze prachtige, recent opgeleverde nieuwbouwwoning biedt jou deze mogelijkheid! Door de aanwezigheid van 2 slaapkamers op de verdieping en de mogelijkheid om daar een badkamer te realiseren, is deze woning geschikt voor een grote doelgoep. Daarnaast is deze woning voorzien van baden en slapen op de begane grond, waardoor je lange tijd kunt genieten van wonen in dit fijne (t)huis. De woning is uiteraard volledig gasloos; hiermee draag je niet alleen bij aan een duurzame toekomst, maar geniet je ook van lagere energierekeningen en een comfortabel binnenklimaat, het hele jaar door! Zenderen heeft diverse eigen voorzieningen zoals een voetbalclub, een golfclub, een ijsbaan, een basisschool en verschillende horecagelegenheden. Tegelijkertijd bevind je je op steenworp afstand van de bruisende steden Borne, Almelo en Hengelo, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot winkels, restaurants en alle voorzieningen die je maar kunt wensen. Bouwjaar 2023, inhoud ca. 539 m³, woonoppervlak ca. 130 m², perceeloppervlakte 272 m².

Indeling: Begane grond: entree, hal, trapopgang naar de verdieping, toilet, meterkast, straatgerichte te realiseren keuken, woonkamer, tussenportaal, inpandig te bereiken berging met technische opstelling en aansluitingen voor de wasapparatuur, badkamer met toilet, douche en dubbele wastafel, royale slaapkamer. 1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, mogelijkheid voor het realiseren van een 2e badkamer. 2e verdieping: middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Bijzonderheden: - Wauw, deze woning is ruimer dan je denkt; - De tuin heeft een zonnige ligging op het zuiden; - Ruimte voor parkeren van 2 auto's op de eigen oprit; - De woning wordt standaard niet voorzien van een keuken, wel worden enkele aansluitpunten aangelegd; - In de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 272

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 539

Overige

Perceel oppervlakte 272

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prisma ERA Makelaars Borne

De nieuwste woningen in Zenderen