Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een instapklare woning? Dan hoef je niet verder te zoeken, want hier ben je aan het juiste adres.

Bij binnenkomst valt direct de ruime entree op. Het lichte en heldere huis is precies hetgeen waar de huidige bewoners voor zijn gevallen. Vanuit de keuken kun je genieten van het groene uitzicht. Aan de achterzijde is het prima vertoeven in de recent nieuw aangelegde tuin.

De locatie: Hunenborglaan 192 is gelegen in de wijk De Thij. Dit is een kindvriendelijke en een betrekkelijk rustige buurt. De woning is goed bereikbaar met diverse voorzieningen in de buurt. Ruime openbare parkeergelegenheid is beschikbaar. Binnen fietsafstand van het centrum van Oldenzaal en op loopafstand van een supermarkt. Bovendien bevindt de dichtstbijzijnde uitvalsweg zich op slechts 5 minuten rijden.

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: "In deze woning komen wooncomfort en gemak samen in deze hele fijne buurt."

Bouwkundig gekeurd: volledig op de hoogte. Van deze woning hebben wij alvast een bouwkundig rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Indeling van de woning: Begane grond: entree/hal met een opbergkast voorzien van schuifdeuren, toilet met fonteintje, meterkast, ruime woonkamer met een trapopgang naar de eerste verdieping, open keuken voorzien van 5-pits-gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Eerste verdieping: via de open trap die boven wordt afgesloten met een deur, bereik je de overloop op de eerste verdieping. Hier vind je een ruime slaapkamer, een kantoorruimte met prachtig uitzicht die ook als slaapkamer kan dienen, moderne badkamer voorzien van een toilet, een dubbele wastafel, wastafelmeubel en een douche. Tweede verdieping: met de vaste trap te bereiken, overloop, een wasruimte die gescheiden is van de andere kamers. Die kunnen naar eigen wens worden ingericht. Tuin: vanuit de woonkamer en achterom heb je toegang tot de sfeervolle tuin, die in 2020 is aangelegd. De tuin is voorzien van een berging en is gelegen op het zuidwesten. Hier kun je genieten van de vogelgeluiden en het groen om je heen.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1974 Perceeloppervlakte: 127 m2 + groenstrook aan voorzijde van de woning in bruikleen van gemeente Oldenzaal Woonoppervlakte: 110 m2 Inhoud: 368 m3 Isolatie: dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en dubbel glas (volledig geïsoleerd) Energielabel: C Cv-installatie: Remeha, 2004, eigendom Vloerverwarming in de badkamer De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 368

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1974
Woon oppervlakte 110
Inhoud woonhuis 368

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV