Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Riante bungalow gelegen op een prachtige beschutte plek!

Hier komen wonen, slapen en recreëren samen, de ruimte hebben om je hobby’s uit te oefenen, maar de trap niet meer op te hoeven. In deze woning kan het allemaal, de ruimte is er. Deze woning heeft maar liefst 4 slaapkamers, een heerlijk lichte hobbyruimte met aangrenzend de loggia uitkijkend over de voortuin die is gelegen op het oosten. Aan de achterzijde op het westen gelegen is een ruime serre gesitueerd grenzend aan de achtertuin. Er is dus altijd wel een plekje in de zon in de tuin of achter het glas.

Locatie: De woning ligt op een hele fraaie plek aan de rand van de woonwijk Groot Driene en is gelegen aan een rustige doodlopende straat. Hier heb je dus geen last van druk verkeer voor je deur. Je loopt hier ook zo het buitengebied in waar het heerlijk genieten is van de mooie natuur. In deze wijk vind je een overdekt winkelcentrum met o.a. meerdere supermarkten, bakker, slager, vishandel, drogist, boekhandel, bloemist, sleutelservice en cafetaria, meerdere scholen (waaronder de Universiteit Twente) en sportvoorzieningen. Zo ligt Golfbaan Driene op loopafstand van de woning. Het centrum van Hengelo bereik je op de fiets binnen 10 minuten. En ook ben je zo op de uitvalswegen A1 en A35.

Bouwkundig gekeurd: dan ben je volledig op de hoogte! Van deze woning hebben wij alvast een bouwtechnisch rapport laten opstellen. Hierdoor ben je meteen zo volledig mogelijk geïnformeerd over de staat van deze woning. Handig toch?!

Makelaar Arjan ter Keurs aan het woord: gelijkvloers wonen met veel ruimte op een wel hele fraaie plek? Hier vind je het allemaal!

Indeling van de woning: Begane grond: onder luifel gelegen entree/hal met toilet en meterkast, kantoor/praktijkruimte, ruime woonkamer met open haard, open keuken voorzien van inbouwapparatuur, berging met cv-installatie en wasmachine aansluiting, hobbyruimte, loggia, gang voorzien van inbouwkasten, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel, serre, extra slaapkamer/hobbyruimte, toegang tot achtertuin met overkapping. Tuin: voortuin met oprit en carport oostelijk gelegen, ruime achtertuin gelegen op het westen met overkapping en meerdere mogelijkheden om zitplekken te creëren.

Nog interessant om te weten: Bouwjaar: 1972 Perceeloppervlakte: 569 m2 Woonoppervlakte: 226 m2 Inhoud: 864 m3 Isolatie: gedeeltelijk dubbel glas. Dubbel glas in woon- en slaapkamers. CV-installatie: Intergas - Brink, 2015, lease In de jaren '90 is de gehele woning voorzien van geluidsisolatie De tekeningen, maten, oppervlakte en inhoud zijn indicatief, hieraan worden geen rechten ontleend. In de koopakte wordt een 10% waarborgsom of bankgarantie en een ouderdomsclausule opgenomen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 226
Inhoud woonhuis 864

Overige

Perceel oppervlakte 569

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1972
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1972
Woon oppervlakte 226
Inhoud woonhuis 864

Overige

Perceel oppervlakte 569

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Prisma Makelaars - Hengelo OV