Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Midden in het centrum van Den Dolder, maar toch een oase van rust, ligt dit goed onderhouden, ruim, licht 4-kamer appartement met 2 balkons, berging en een eigen parkeerplaats.

Algemeen: Het appartement ligt op de eerste verdieping van een modern appartementencomplex en beschikt over een eigen parkeerplaats en berging in de ondergelegen parkeerkelder.

Locatie: Het kleinschalige appartementencomplex “De Paduahof” is gesitueerd in het centrum van het groene dorp Den Dolder met winkels en het NS-Station binnen 100 meter. In Den Dolder zijn scholen en sportaccommodaties aanwezig. In de directe omgeving zijn tal van mogelijkheden voor ontspanning en vrijetijdsbesteding, zoals verschillende 18-holes golfbanen, wandel- en fietspaden door bos- en heidegebieden van het Utrechts Landschap of de zandverstuiving van de Soester duinen. Door de centrale ligging bent u binnen een kwartier met de trein op Utrecht en Amersfoort Centraal. Ook de bereikbaarheid met de auto is uitstekend. De uitvalswegen A27 en A28 zijn binnen enkele auto-minuten te bereiken.

U bent van harte uitgenodigd voor een bezichtiging.

Indeling:

Begane grond: Entree met bellentableau en brievenbussen, afgesloten toegang tot trappenhuis en lift. De ruime centrale hal is voorzien van een lift en een trappenhuis en biedt toegang tot de parkeerplaatsen en de individuele bergingen.

Appartement: Entree, royale hal, opstelling meterkast. Vanuit de hal bereikt u de ruime en lichte woonkamer die toegang geeft tot het balkon, openkeuken voorzien van inbouwapparatuur. De keuken biedt toegang tot de bijkeuken waar de cv-ketel is geïnstalleerd en zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger aanwezig. Vanuit de woonkamer bereikt u de 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer toegang geeft tot het balkon. De badkamer voorzien van een ruime inloopdouche, dubbele wastafel en de separate toilet zijn te bereiken vanuit de woonkamer.

Bijzonderheden: - Bouwjaar 2004; - Woonoppervlakte ca. 123 m²; - Energielabel A - Volledig geïsoleerd; - Cv-combiketel (Nefit HR 2004); - Goed onderhouden, royaal 4-kamer appartement; - Centraal gelegen met uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de auto - Berging in de ondergelegen parkeerkelder; - Een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeerkelder; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 123
Inhoud woonhuis 375

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij EXTRA, De Bilt