Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een prachtige aanrijroute, dat is als je vanaf de Biltseweg Soest in rijdt. En laat de Korteweg 3 vanaf de Biltseweg dan net 4 minuten fietsen zijn. Je fietst of loopt zo de natuur in.

Deze vrijstaande woning is gebouwd in 2001 en is gelegen op een perceel van 545 m2. Er zijn in totaal 4 slaapkamers (vroeger 5), 2 riante slaapkamers boven de woning en 2 boven de praktijkruimte. Het woonhuis is v.v. een sfeervolle woonkamer met openhaard (gas), de luxe open keuken is in 2021 vernieuwd, er is een handige bijkeuken en een inpandige berging, je wijnflessen kan je kwijt in de kelder van 4m x 2.20m, de badkamer is compleet, denk aan een dubbele wastafel, douche en ligbad en het huis heeft in 2019 zelfs 26 zonnepanelen gekregen. Energielabel A is natuurlijk top. De gas en elektra rekening bedraagt hier maar € 150,00 per maand (3 personen). Warme voetjes heb je op de begane grond. Overal is namelijk vloerverwarming.

De huidige bewoners hebben nergens op bezuinigd. Er is een luxe praktijkruimte gerealiseerd met alles erop en eraan en de tuinkamer van Palmeye is echt een eyecatcher. Het dak van de tuinkamer en zijschermen zijn volledig geautomatiseerd. Als je hier s ’avonds zit met de verlichting aan dan weet je niet wat je ziet. De tuin is hier fantastisch, overal zijn er plekjes gecreëerd waar je kan zitten en je ziet al waar de barbecue komt te staan.

“De Parel van de Korteweg”
10/15 minuten lopen en je staat midden in het prachtige natuurgebied De Stulp, een natuurgebied van 120 ha. De winkels, zoals de supermarkt, groenteboer, restaurants etc. zijn om de hoek (Burgemeester Grothestraat). Het busstation, Soestdijk-Noord is 11 minuten lopen en treinstation Soestdijk, paleis Soestdijk en de bossen zijn maar 2 tot 10 minuten fietsen. De centrale ligging zorgt dat je met de auto zo richting Amsterdam, Utrecht of Hilversum rijdt. Wil je een mooi stukje wandelen of een rondje hardlopen? De jachthuislaan is om de hoek. Hier kan je heerlijk wandelen of een lekker stukje hardlopen.

Lekker je auto’s kwijt op eigen terrein, dat begint al goed. De luxe praktijkruimte valt gelijk op. Deze is toegankelijk vanaf 2 kanten. We beginnen in het woonhuis: hal, meterkast, toiletruimte, sfeervolle woonkamer met openhaard (gas), luxe keuken met een 4 pits inductiekookplaat, Quooker, Novy afzuigkap, vaatwasmachine en een combimagnetron. Sfeervol, licht en ruim. Dat zijn de kernwoorden voor de begane grond. Er staat nu een grote tafel in de kamer zonder dat je daar last van hebt. Je kan hier fijn dineren met elkaar. Voordat je aan tafel gaat kan je eerst nog even borrelen aan het hoge (eet)gedeelte met uitzicht over de tuinkamer. En dan de tuinkamer. Hier kan je het gehele jaar door zitten. Ik ga er niet teveel over schrijven. Je moet het namelijk zien. De luxe straalt ervan af. Via de keuken kom je in de handige bijkeuken met aansluitingen voor je wasmachine/droger. Via de bijkeuken kan je naar de 1ste verdieping van de praktijkruimte, de tuinkamer, de inpandige berging of de praktijkruimte. De gehele begane grond is v.v. een mooie pvc-vloer. De praktijkruimte is v.v. een plavuizenvloer.

Overloop met vlizo trap naar zolder, 2 grote slaapkamers (vroeger 3 slaapkamers) waarvan de master bedroom is v.v. een grote inbouwkast, aparte ruimte met daarin opstelling cv-ketel en een riante badkamer met een douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. De gehele 1ste verdieping is v.v. een nette laminaatvloer.

Pedicure praktijk Anja/kantoor/hobbyruimte
Voordat we naar boven gaan, wil ik het eerst nog even hebben over deze praktijkruimte. In 2012 is deze praktijkruimte gerealiseerd en er is nergens op bezuinigd. Airco, een elektrische boiler, een mooie vloer en wat helemaal fijn is, vanaf 2 kanten toegankelijk. Je hoeft namelijk niet met gasten door je huis om in de praktijkruimte te komen. Kan wel maar hoeft niet. Via de bijkeuken kan je boven de praktijkruimte komen. Hier zijn 2 hele mooie slaapkamers gemaakt. Mogelijkheid om de gehele verdieping te koelen of te verwarmen d.m.v. een airco.

Heb jij altijd al die droom gehad? Lekker een beetje gras maaien en rommelen in de tuin. Heerlijk je verstand op 0 en zodra je klaar bent, neem je plaats in de luxe tuinkamer en zet je de barbecue aan. Meer heb je toch niet nodig?

- Energielabel A, vrijwel de gehele woning is geïsoleerd.
- Dakisolatie: Rc=2,50 m²K/W is ca. 10cm dikte.
- Gevelisolatie: vrijwel alle gevels zijn Rc 2,50.
- Vloerisolatie: vrijwel alle vloeren zijn Rc 2,50.
- Ramen/beglazing: houten kozijnen met HR++ glas.
- Cv-ketel Nefit Trendline HRC30 /CW6 II uit 2022, in de keuken bevindt zich een Quooker, type Pro3 en in de praktijkruimte een close in boiler.
- Zeer luxe en compleet huis.
- Luxe raambekleding.
- Centrale ligging.
- Prachtig aangelegde tuin.
- Ruim voldoende parkeerruimte op eigen terrein.
- Alle praktische voorzieningen zoals winkels, uitgaansgelegenheden, openbaar vervoer, scholen en uitvalswegen zijn op loop-/fietsafstand.
- 2012 is de praktijkruimte met airco gerealiseerd.
- Begane grond v.v. vloerverwarming.
- Inpandige berging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 700
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 545
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2001
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2001
Woon oppervlakte 182
Inhoud woonhuis 700
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Schuifpui Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 545
Tuin rondom Ja
CV ketel combi Ja
Glas isolatie Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2022
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Breukelen makelaars in zekerheid