Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze bijzondere ruime woning van 172 m2 ( excl. inpandige berging van 28m2) in het centrum van Zeist met eigen parkeerplaats moet van binnen gezien worden! Een verscholen parel in een gezellige sociale buurt, met alle voorzieningen zoals winkels, scholen en openbaar vervoer op loop afstand. Achter de gevel vind je hier verrassend veel ruimte en veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een gastenverblijf, werken aan huis, samengesteld gezin, studerend kind met eigen gekoppelde woonruimte, verhuurmogelijkheden, enz.
INDELING
Voorzijde woning beneden
Deze eindwoning in een straat met veel karakteristieke stadswoningen bestaat uit een zeer royaal voorgedeelte en een geschakeld achtergedeelte.
Bij het voorste gedeelte valt bij binnenkomst direct de grote woonkamer op met het hoge plafond. Er is veel lichtinval door de grote raampartij aan de voorzijde. Verwarming vind plaats middels vloerverwarming en een sfeervolle HR+ houtkachel met 85% rendement. Loop je door dan kom je bij het grote hart van de woning, de woonkeuken van maar liefst 28m2 met veel lichtinval door de twee grote dakkoepels! Aansluitend is er een bijkeuken/werk/studeer ruimte en ook vind je hier de royale badkamer met stortdouche en duo jacuzzi. Loop je nog wat verder door naar achteren dan is er een fijne wellnessruimte met sauna en toegang naar de inpandige berging van 28m2.
Voorzijde woning boven
Op de bovenverdieping zijn twee slaapkamers en een inloop kleedkamer met wastafel alsmede toegang tot het ruime en rustig gelegen dakterras, momenteel gesplitst door middel van schutting.
De voortuin is tevens officieel een eigen parkeerplaats, wel zo fijn in het centrum!
Achterzijde woning
Geschakeld middels toegang via een trap in de berging is er een klein appartement. Deze toegang is ook afzonderlijk te bereiken middels de steeg. Hier zijn twee kamers, een badkamer met toilet en een keuken. Ook is er voldoende bergruimte achter de knieschotten. Alle ruimtes hebben ramen met fijne lichtinval en verwarming, dit maakt het een zeer prettige ruimte geschikt voor vele doeleinden.
Bergruimte
De inpandige verwarmde berging is 28m2 groot en heeft dubbele openslaande deuren die toegang geven tot de brede steeg. Er is hier voldoende ruimte voor de wasmachine en droger, opslag, fietsen of motoren.
Buitenruimten
Voortuin en Dakterras
Energie:
De woning is volledig voorzien van dubbel glas en dakisolatie en door de beschutte ligging vallen de stookkosten hierdoor laag uit. Desgewenst zouden er gemakkelijk zonnepanelen geplaatst kunnen worden door de ruimte en ligging op het platte dak.
Parkeren
Parkeren op eigen terrein en parkeervergunning mogelijk, kosten hiervan zijn 77,00 euro per jaar.
Samengevat
Verrassend ruime gezinswoning met multifunctionele indeling. De woning is voorzien van dubbelglas en HR++ glas. Meterkast met 4 groepen, 2 aardlekschakelaars en een 3 fase aansluiting (krachtstroom). De HR houtkachel heeft een rendement van 85%. Omdat het aan de achterzijde gelegen woongedeelte achterom, zelfstandig bereikbaar is, is het mogelijk dit los te bewonen/verhuren. Parkeren is mogelijk op eigen terrein, in de straat is het mogelijk met een vergunning te parkeren (€ 77 p/j).
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Eindwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 203
Inhoud woonhuis 735

Overige

Perceel oppervlakte 174

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Eindwoning
Bouwjaar 1905
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1905
Woon oppervlakte 203
Inhoud woonhuis 735

Overige

Perceel oppervlakte 174

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl