Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Gelegen aan het water met prachtig vrij uitzicht over de weilanden!

Deze goed onderhouden eengezinswoning zal je niet alleen verrassen qua leefruimte binnen maar vooral de buitenruimte is echt geweldig! De fantastische diepe achtertuin grenst aan de Bikkersvaart! Je hoeft dus niet het huis uit om heerlijk aan het water te zitten en het vakantiegevoel te ervaren. Verder heeft de woning een ruime woonkamer met een grote schuifpui, een gezellige leefkeuken met een mooie keuken in een hoekopstelling, een bijkeuken en 4 slaapkamers. Met recht een heerlijk thuis voor ieder gezin. Kom zeker even kijken! Bel Snel.

De indeling is als volgt: Begane grond: entree, hal, toiletruimte en trap naar de 1e verdieping. De tuingerichte woonkamer is een fijne leefruimte met een mooie natuurstenen vloer met vloerverwarming. Dankzij de grote schuifpui heb je volop lichtinval en prachtig uitzicht over de tuin. Aangrenzend aan de woonkamer heb je de gezellige leefkeuken. De mooie, moderne keuken is in een hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur waaronder een 6-pits gasfornuis met afzuigkap, 2 ovens, een vaatwasser, quooker, combi-oven en een koelkast. De en suitedeuren zorgen voor een mooie overgang tussen de keuken en de woonkamer. Via de achterhal kom je in de bijkeuken en heb je toegang tot de tuin.

1e verdieping: overloop en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met een dakraam. De badkamer met dakraam is volledig betegeld en heeft een ligbad, een douchecabine, een wastafel en een toilet.

2e verdieping: overloop met dakraam, hier tref je de cv ketel en de aansluitingen voor was apparatuur. De 4e ruime slaapkamer heeft aan beide kanten een dakraam en deze ruimte zou je prima kunnen verdelen in 2 kleinere kamers, zodat je maar liefst 5 slaapkamers hebt.

De diepe achtertuin (zuidwest), grenzend aan het water, biedt een prachtig uitzicht over de Bikkersvaart en de weilanden. Hier kan je genieten van rustige ochtenden en ontspannende avonden op uw eigen vlonderterras genietend van de zonsondergang. Daarnaast is er ook een overkapping aanwezig, ideaal om te genieten van een maaltijd buiten, zelfs als het weer wat minder is. De aangebouwde stenen berging is ca. 8m2.

Deze unieke locatie biedt u het beste van beide werelden - een rustige, groene woonomgeving en toch dichtbij alle dorpse voorzieningen van Bunschoten-Spakenburg. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en ervaar zelf de rust en charme van deze leuke eengezinswoning.

Sterke punten van de woning: * Prachtig ligging aan de Bikkersvaart * Goed onderhouden eengezinswoning * Perceelgrootte van maar liefst 379m2 * Ruime woonkamer met een grote schuifpui en vloerverwarming * Royale woonkeuken in een hoekopstelling en diverse luxe inbouwapparatuur * Praktische bijkeuken * Er zijn 4 slaapkamers met een mogelijkheid voor een 5e kamer * Diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten * Gelegen aan een rustige straat in een kindvriendelijke wijk

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 379

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1984
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1984
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 458

Overige

Perceel oppervlakte 379

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt

De nieuwste koopwoningen in Eemdijk