Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een sfeervolle twee-onder-een-kapwoning met aanpandige garage, luxe keuken, eetkamer en een gezellige woonkamer die iets verlaagd ligt. De woning beschikt over 3 slaapkamers op de eerste verdieping en een 4e slaapkamer op de zolderverdieping. Verder is de woning uitgerust met een luxe badkamer met een tweede toilet op de verdieping en een riante voor- en achtertuin. U parkeert op eigen grond waar plaats is voor 3 auto’s op uw oprit. Deze instapklare woning biedt veel ruimte met een woonoppervlakte van bijna 140 m². De klassieke inbouwhaard maakt het geheel authentiek. Maak nu een afspraak voor een bezichtiging van de Galgenberg 8.

De wijk Donderberg ligt in Rhenen, aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. De buurt biedt een prachtige natuurlijke omgeving met bossen en heuvels, waardoor het ideaal is voor natuurliefhebbers en wandelaars. Wonen in de Donderberg betekent genieten van een rustige sfeer, weg van de drukte van de stad. De huizen in de buurt zijn over het algemeen ruim en hebben een karakteristieke uitstraling, wat de buurt een aantrekkelijke sfeer geeft. Voorzieningen zoals scholen en winkels zijn gemakkelijk bereikbaar, met de supermarkt op 5 minuten fietsen afstand. Het openbaar vervoer bereikt u binnen 7 minuten lopen en met de auto bent u in 10 minuten op de snelweg A12 of A15.

Indeling
Begane grond:
Van onder de overkapping aan de zijgevel van de woning betreedt u de woning in de hal. Deze is voorzien van de trapopgang richting de eerste verdieping, de meterkast en een toiletruimte met fontein. U krijgt toegang tot de woon- en eetkamer met open keuken via een moderne ‘glas in staal’ deur. De woonkamer ligt twee traptreden verlaagt ten opzichte van de eetkamer waar u binnenkomt. Een gezellige zithoek is hierdoor gecreëerd en is gesitueerd aan de voorzijde van de woning waar hij wordt voorzien van een rijke lichtinval door de raampartij met zicht op de voortuin. De klassieke houtkachel en de houten vloer geven de kamer een warme huiselijke sfeer. De vloer van de eetkamer is voorzien van donkere tegels en vanaf de dinertafel heeft u door de grote raampartij zicht op het terras in de achtertuin. De moderne keuken is ingericht met een L-meubel in een lichte kleurstelling en diverse inbouwapparatuur zoals een 5 pits kookplaat met rvs wasemkap, een inbouwoven en -magnetron, een koel-/vriescombinatie en een vaatwasser. De vele kasten en lades bieden ruimte voor uw keukengerei. Ook hier heeft u een prettige lichtinval door de grote raampartij en 's avonds is de keuken sfeervol verlicht door diverse inbouwverlichting. De tuin bereikt u via de achterdeur die toegang geeft tot het terras.

1e verdieping:
De overloop is voorzien van een praktische bergkast en geeft toegang tot drie slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een nette afwerking. Een slaapkamer is uitgerust met een inbouwkast, een andere slaapkamer heeft een prettige sfeer door de geschilderde wand en de derde slaapkamer heeft karakter door de speelse schuine wand. De grootste kamer is ruim 12 m² en de kleinste slaapkamer is ruim 7 m² exclusief de opbergruimte achter de knieschotten. Alle kamers zijn ruim voorzien van ramen of dakramen voor daglicht en de verdieping beschikt over airconditioning. De volledig betegelde badkamer is modern en uitgerust met een hand- regendouche combinatie, een wastafelmeubel met dubbele wastafel en verlichte spiegel, een designradiator en een hangend toilet.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping, wederom met airconditioning, komt u via de overloop met de witgoedaansluitingen en veel opbergruimte, bij de vierde slaapkamer. De dakkapel voorziet de kamer van veel daglicht en ook deze kamer is voorzien van een nette afwerking zoals geschilderde wanden. Vanaf deze slaapkamer heeft u een heerlijk uitzicht over het dorp Rhenen en kijkt u uit over de monumentale kerk en de Utrechtse Heuvelrug.

Buiten:
De voortuin is aangelegd met vaste beplanting en voor de deur treft u voldoende parkeergelegenheid voor 3 auto’s op uw eigen oprit. De aanpandige garage is ruim 18 m² en voorzien van een tegelvloer. De achtertuin is goed onderhouden en heeft een beplante border met een erfafscheiding van houten schuttingdelen. In de tuin is gebruikgemaakt van een ruim gazon met 2 verharde terrassen. U zit hier heerlijk beschut achter in de tuin, waar u kunt genieten van het zonnetje. Met een parasol creëert u een schaduwrijke zitplek op het terras aan de achtergevel van de woning.


Algemene gegevens
- Type woning: Twee onder een kap woning
- Bouwjaar:1980
- Verbouwjaar: 2018
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: voor twee auto's op eigen terrein
- Aanwezig: dakkapel/berging/garage
- Ligging tuin: noord
- Tuin bereik: Door de garage heen naar achter bereikbaar

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Nefit Proline 2011
- Verwarmvoorziening: Nefit Proline 2011
- Houtkachel
- Voorzieningen: Twee airco units aanwezig
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw
- Dubbel glas: geheel voorzien van dubbel glas
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 554
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 80
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 261
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1980
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1980
Woon oppervlakte 138
Inhoud woonhuis 554
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 80
Tuin voor Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 261
Rookkanaal Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 8
Dak isolatie Ja
Tuin breedte 10
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Muur isolatie Ja
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Airconditioning Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Zonnenberg Makelaardij

Wooninfluencers

Laden..