Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een wel heel mooi, rustig stukje van de Eemmeerlaan ligt deze mooie en ruime vrijstaande woning met garage en eigen oprit voor meerdere auto's! Dit alles op een perceel van maar liefst 609m2. Wonen op een TOPLOCATIE op korte afstand van het sfeervolle centrum van Spakenburg. De woning is goed onderhouden en heeft een woonoppervlak van 161m2. De royale diepe achtertuin is gelegen op het noordoosten en geeft prachtig uitzicht over de weilanden. Een fantastisch ruim huis op een prachtige locatie en dus de ideale gezinswoning! Klinkt dit als jouw thuis? Je bent van harte welkom om te komen kijken!

De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree, royale hal met trapopgang, meterkast, garderobe nis en toiletruimte met hangend toilet en fonteintje. Doorloop naar de gang en vanuit de gang heb je toegang tot de bijkeuken en de keuken. De moderne keuken is in een u-opstelling met een een granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, keramische kookplaat, oven, vaatwasser en een afzuigkap. De ruime woonkamer met erker is verdeeld in een woon- en eetgedeelte mede door de prachtige open haard in het midden van de ruimte. Op de vloer ligt een mooie houten vloer en er is een balkenplafond. Rondom grote raampartijen dus volop lichtinval. Bij het eetgedeelte aan de achterzijde van de woning zijn openslaande tuindeuren die leiden naar de grote veranda over de hele breedte van de woning. Een prachtige plek om te zitten en te genieten van het mooie uitzicht over de weilanden.

1e verdieping: Royale overloop en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met een loggia (west) en een walk in closet en een slaapkamer met een vaste kast. De grote dakkapel aan de voorzijde zorgt voor veel ruimte in de 3e slaapkamer en de badkamer. De badkamer is volledig betegeld en is voorzien van een dubbele wastafel met een groot meubel, toilet, hoek ligbad en een douchecabine.

2e verdieping: Vlizotrap naar de bergzolder.

De achtertuin is mooi gelegen op het noordoosten en is sfeervol aangelegd met sierbestrating, borders en diverse beplantingen. Aan de woning over de hele breedte is een prachtige veranda (42m2) die deels dicht kan middels de screens en achterin de tuin staat nog een mooie overkapping. Waar je ook zit, je hebt overal fantastisch uitzicht over de weilanden dus je kan heerlijk relaxen en genieten in deze tuin én je geniet ook nog eens van volop privacy. De vrijstaande, stenen garage is ca. 40m2 en is uiteraard ideaal voor stalling maar is ook groot genoeg om daarnaast nog andere spullen te kunnen bergen of een klusruimte te creëren.

Pluspunten: * Goed onderhouden vrijstaande woning met oprit en garage * Woonoppervlak 161m2 * Perceelgrootte 609m2 * Vrije ligging aan de achterzijde dus fantastisch mooi uitzicht * Royale woonkamer met erker, open haard, houten vloer en een balkenplafond * Open keuken in een hoekopstelling met granieten aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur * Bijkeuken met cv-opstelling * Er zijn 3 ruime slaapkamers * Luxe badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en dubbele wastafel met een groot meubel * Diepe achtertuin op het noordoosten grenzend aan de weilanden * Mooi gelegen aan een rustige straat aan de rand van het dorp * Binnen 10 minuten lopen ben je in het gezellige centrum van Bunschoten-Spakenburg met alle nodige voorzieningen.  * Via de Oostdijk is er een mooie fietsroute richting Nijkerk.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 589

Overige

Perceel oppervlakte 609

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 161
Inhoud woonhuis 589

Overige

Perceel oppervlakte 609

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt