Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van het populaire Hilversum-Zuid, op een lommerrijke locatie, bieden wij dit ruim opgezette 3-kamerappartement aan van ca. 100 m³. Het appartement is gelegen op de 3e verdieping en heeft een berging in de onderbouw een eigen parkeerplaats voor de deur (carport). Het appartement beschikt over een ruim, geheel overdekt balkon met vrij uitzicht over een weids gazon met fraaie oude rode beukenbomen en is voorzien van elektrische zonwering.

De zeer goed onderhouden parkflat ‘Beukendael’, met een fraai verzorgde parktuin rondom, is gebouwd in 1969 en heeft een energielabel B. Het gebouw is voorzien van een representatieve centrale hal, twee liften, een trappenhuis en elektronische schuifdeuren die ’s-avonds vanaf 19 uur automatisch voor niet-bewoners worden afgesloten. Buitenverlichting en cameratoezicht in de centrale hal bieden de parkflat veel veiligheid.

De ligging van het appartement is ideaal; op loopafstand vindt u onder andere de Gijsbrecht van Amstelstraat, de gezelligste winkelstraat van Hilversum, Laapersveld (vijverpark) en Laapersheide (natuurreservaat). Trein, bus en uitvalswegen liggen op 5 minuten loop-/rijafstand. Het centrum van Hilversum ligt op fietsafstand.

Indeling: hal met meterkast en garderobe, ruime bergkast met boiler, toilet met fontein, royale lichte woonkamer met fraai uitzicht over het gazon aan de voorzijde met een deur naar het balkon met ochtend- en vroege middagzon, keuken is gesitueerde aan de voorzijde en geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Er zijn in totaal 2 slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer aan de voorzijde is gelegen met deur naar het balkon. De 2e slaap-/ werkkamer is aan de achterzijde. Royale badkamer met wastafelmeubel, inloopdouche en aansluitpunten voor wasmachine-/drogeraansluiting.

Bijzonderheden: - Energielabel B. - De servicekosten bedragen € 312,- per maand; - Voorschot stookkosten € 150,- per maand (excl. elektra) - Er is een goed georganiseerde en financieel gezonde VvE; - Recent zijn 150 zonnepanelen op het dak geïnstalleerd.

Kortom een ruim opgezet, comfortabel appartement in een rustige en zeer prettige woonomgeving!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 99
Inhoud woonhuis 320

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars