Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Kom binnen aan de Barchman Wuytierslaan 63 in Amersfoort, waar een riante, perfect afgewerkte vrijstaande woning op je wacht. Deze woning, met een prachtige oprit en ruime parkeergelegenheid, biedt een unieke combinatie van luxe en comfort. De hal, het centrale punt van de woning, leidt je naar diverse ruimtes, waaronder een gezellige werkkamer en een uitnodigende woonkamer met moderne haard. De open woonkeuken, met een ruime opzet en natuurlijk licht, vormt het decor voor je culinaire avonturen. Laat je verrassen door wat deze woning nog meer te bieden heeft!
De buurt rondom de Barchman Wuytierslaan 63 is net zo indrukwekkend als de woning zelf. Gelegen in een rustige en groene omgeving, vind je hier de perfecte mix van privacy en toegankelijkheid. Alle benodigde voorzieningen, zoals winkels, scholen en recreatiegebieden, zijn binnen handbereik. Dankzij de gunstige ligging zijn zowel de binnenstad van Amersfoort als de uitvalswegen (N221 en N237) en het openbaar vervoer (bushaltes) snel en eenvoudig te bereiken, wat deze locatie ideaal maakt voor zowel gezinnen als professionals.
Begane grond
De woning is via een prachtige oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's te betreden. Je komt binnen in een hal, welke naar een kelder, eerste verdieping, toilet, werkkamer, keuken en woonkamer leidt. Hier kun je ontspannen bij het vuur of genieten van gezellige etentjes en bijeenkomsten. Daarnaast leidt de woonkamer naar de keuken.
Deze open woonkeuken is een ware droom voor elke thuiskok. Met witte keukenkasten, een donker keukenblad, en moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat en een inbouw oven, biedt deze keuken alles wat je nodig hebt om te koken en te entertainen. Vanuit de keuken stap je zo de sfeervolle achtertuin of de praktische bijkeuken met kitchenette in, die weer leidt naar een extra werkkamer.
Eerste verdieping
Op de eerste verdieping tref je vier ruime slaapkamers, een separaat toilet, en een luxe badkamer met donkere vloertegels, een paars wastafelmeubel, hoekbad en douchecabine met massagestralen.
De slaapkamers bieden flexibele mogelijkheden voor inrichting, van een gastenkamer tot een hobbyruimte. De grootste kamer heeft zelfs toegang tot een eigen balkon.
Buitenruimte
De riante achtertuin, met volwassen groen, een overkapping, betegeld terras en een groot grasveld, biedt de perfecte setting voor zowel ontspanning als vermaak. Of je nu houdt van tuinieren, buiten eten of simpelweg genieten van de zon, deze tuin voldoet aan al je wensen en leidt naar een handige houten berging.
Bijzonderheden
- Riante, vrijstaande woning met een luxe afwerking
- Prachtige oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto's
- Een werkkamer
- Vier slaapkamers
- Twee bergzolders
- Een balkon
- Riante achtertuin
- Voorzieningen nabij en goede bereikbaarheid
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 245
Inhoud woonhuis 1049

Overige

Perceel oppervlakte 1650

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa, Vrijstaande woning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 9

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 245
Inhoud woonhuis 1049

Overige

Perceel oppervlakte 1650

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl