Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ligging:
Prachtig en instapklaar appartement gelegen op de 2e verdieping van residentie “Deurloo” en heeft vanuit de woonkamer en het balkon prachtig zicht over de Boulevard. Bij het appartement hoort een eigen parkeerplaats en een privéberging op de begane grond, groot genoeg voor enkele fietsen, bolderwagen en strandspullen.

Residentie “Deurloo” is een appartementengebouw gelegen direct aan de voet van de duinen en heeft een eigen private duinopgang voor de bewoners. Het gebouw is gebouwd in 1998 en met een actieve vereniging van eigenaren is het altijd goed onderhouden. Als u de duinen oversteekt staat u direct op het mooie brede zandstrand. De jachthaven en strandpaviljoen ‘’de Piraat’’ liggen op steenworp afstand. Hier kunt u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Indeling:
Met lift of trap komt u op de 2e verdieping en ziet u tegenover de lift allereerst de meterkast van het appartement, afgesloten met een deur.
U betreedt het appartement via de hal met garderobe. Alle overige ruimtes zijn vanuit hier toegankelijk. De woonkamer heeft een open keuken en toegang tot het op het zuiden gelegen balkon. De keuken is voorzien van alle hedendaagse gemakken als; 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast met vriesvak, combi-magnetron en vaatwasmachine. Er is 1 slaapkamer met een tweepersoonsbed. De badkamer is voorzien van douche wastafel en toilet. In de berging bevindt zich de cv-installatie, een wasmachine en is er opbergruimte voor huishoudelijke spullen.

Balkon:
Het balkon (3,16 x 3,17m) is gelegen op het zuiden en ruim genoeg voor een tafel met 4 stoelen. Door de gunstige ligging van het balkon heeft u zo goed als heel de dag de zon op het balkon. Vanaf het balkon is er een prachtig uitzicht waarbij u naast dat u de duinen ziet ook over de Boulevard kijkt. Met aan de ene kant de beleving van de terrassen en winkeltjes van de winkelgalerij en in de richting van de jachthaven kunt u zelfs Knokke zien liggen. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en heeft dubbele te openen deuren. Wanneer de deuren helemaal openstaan heb je vanaf de bank een aangenaam uitzicht richting de winkelgalerij. Kortom het uitzicht verveelt nooit.

Berging:
Eigen berging (1,80 x 1,52 m) op de begane grond voorzien van verlichting en elektra. In de berging is er voldoende ruimte voor het opbergen van bijvoorbeeld strandspullen of meerdere (elektrische) fietsen.

Parkeerplaats:
Het parkeerterrein is afgesloten met een automatische slagboom en kent naast genummerde privéplaatsen ook enkele ongenummerde plaatsen, voorbehouden aan eigenaren. Ook vanaf de parkeerplaats kunt u via verschillende deuren aan de achterzijde het gebouw binnen. Hier staan ook enkele fietsenrekken.

Extra’s:
- deur uit, duin over en genieten op het strand!
- goed onderhouden en instapklaar
- balkon op het zuiden met uitzicht op de duinen en over de Boulevard (10 m2)
- kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- slimme thermostaat met bewegingsmelder
- cv-combi ketel Remeha Tzerra
- eigen parkeerplaats
- 4 gemeenschappelijke oplaadpunten voor elektrische auto's op eigen terrein
- eigen berging op de begane grond (2,74 m2)
- het appartementengebouw beschikt over een eigen duinovergang.
- goede verhuur mogelijkheden
- bijdrage VVE € 1.032,- per jaar, inclusief verzekering, onderhoud gebouw, lift, schoonmaak gemeenschappelijke delen etc.

Het appartement wordt aangeboden inclusief inventaris!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 114

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 39
Inhoud woonhuis 114

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Appartement Ja
Bovenwoning Ja
Glas isolatie Ja
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 1
Parkeergelegenheid Ja
Opmerkingen isolatie Volledige isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van Akker Makelaars