Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

U heeft er vast wel eens stiekem over gedroomd…zo’n mooie grote woonboerderij aan de Lek met authentieke details, veel ruimte, een grote schuur of stal en een flink stuk grond op het zuiden. Maar die droom kan nu toch echt werkelijkheid worden!

Aan de Lekdijk in Langerak op nr 37-1 vindt u aan de achterzijde van deze schitterend gebouwde woonboerderij dit enorme achterhuis van maar liefst 267m2. En het allermooiste is dat u dit fantastische achterhuis geheel naar eigen smaak kan inrichten. U krijgt alvast de mooi opgetrokken gevel, de robuuste houten balken, schattige stalraampjes in de woonkamer, openslaande deuren naar het verhoogde terras op het zuiden, minimaal 5 slaapkamers, een grote bergzolder, een grote externe ruimte om een berging of stal van te maken en een fantastisch stuk grond op het zuiden. De woning ligt onder aan de Lekdijk dus u bent op een sprongetje verwijderd van de mooie rivier de Lek en de gemoedelijke dorpen Langerak en Nieuwpoort liggen op loop- en fiets afstand. Hier vindt u vele voorzieningen als bijvoorbeeld scholen, kinderopvang, medische faciliteiten, verenigingen en diverse winkels.

Vanaf de dijk rijdt u via de gedeelde stoep naar uw eigen perceel. Tevens is er de mogelijkheid om in de toekomst uw eigen stoep te realiseren aan de Oostkant van de woning. Via de mooie gevel met fraaie entree komt u in de ruime hal waar u de trapopgang naar de 1e verdieping vindt, een ruimte met aansluitingen voor een toilet, de meterkast, een grote bergruimte waar u ook de cv-installatie vindt en de toegang tot de enorme living.

De living is een zeer bijzondere, sfeervolle en enorm grote ruimte. We hebben het hier over een oppervlakte van zo’n 110m2. Let u eens op de fantastische houten balken, de karakteristieke stalraampjes en het mooie licht wat vanuit het Zuiden zo de woning in schijnt. De wanden en plafonds zijn al afwerkklaar voor u gemaakt en er zijn diverse electrapunten om het verder geheel naar wens in te gaan richten. Via de openslaande deuren aan de achterzijde stapt u zo het verhoogde terras op waar u een heerlijke plek op het zuiden heeft. Ziet u zichzelf al zitten met familie en vrienden uitkijkend over de tuin, of het zwembad, of de paarden in de wei?

Vanuit de hal beneden gaat u met een vaste trap naar de 1e verdieping. Hier komt u uit op de overloop welke toegang geeft tot de ruimte waar u de badkamer kunt installeren en een gang waar de 5 zeer ruime en lichte slaapkamers aan liggen. De badkamer is al voorzien van alle aansluitingen, afvoerleidingen en zelfs al de inbouwspots. Alle slaapkamers zijn voorzien van grote raampartijen, electra en aircosystemen. De grootste slaapkamers ligt mooi op het zuiden met een mogelijkheid om achter het muurtje bijvoorbeeld een inloopkast, een werkplek of een heerlijk leeshoekje te realiseren.
Vanaf de overloop gaat u met de volgende vaste trap naar de grote open bergzolder van de woning. Hoeveel spullen heeft u eigenlijk te bergen of zou er misschien nog een hoekje over blijven voor een leuke speel- of chillplek voor de kinderen?
De enorme tuin bereikt u via de stoep of via de openslaande deuren vanuit de woonkamer. Hier heeft u alle ruimte in de zon om te realiseren wat u maar wilt. De huidige schuur/stal beschikt over maar liefst ruim 80m2 vloeroppervlakte en er is zelfs nog de mogelijkheid voor het realiseren van extra bijgebouwen.

Komt u kijken of blijft u alleen dromen? Dit fantastisch mooie robuuste blank canvas geeft u de mogelijkheid om alles te kunnen realiseren wat u maar wilt. Kom de sfeer proeven en geniet van het perceel op het zuiden met aan de andere kant de Lek met zijn mooie strandjes en uiterwaarden. De dorpen Langerak en Nieuwpoort zijn zeer gemoedelijk en gastvrij en bieden u voldoende dagelijkse faciliteiten. Voor middelbare scholen, meer winkels en andere faciliteiten bent u ook snel in grotere plaatsen als bijvoorbeeld Schoonhoven, Gorinchem en Ameide. Grotere steden als bijvoorbeeld Utrecht, Rotterdam en Breda zijn ook makkelijk te bereiken via de nabijgelegen wegen en het openbaar vervoer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 267.4
Inhoud woonhuis 1133.1
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 12350
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Bouwjaar 2020
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2020
Woon oppervlakte 267.4
Inhoud woonhuis 1133.1
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 12350
Tuin achter Ja
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
CV ketel eigendom eigenaar
LeeftijdCV ketel 2021
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

MeerHuis voor uw Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Langerak