Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op zoek naar een gezellig, vrijstaand woonhuis met fijne tuin en grote vrijstaande hobby schuur? Dan is een bezichtiging aan het Korte Zandpad 22 in Lopikerkapel zeker de moeite waard!

De woning is landelijk gelegen op een ruim perceel van 545 m2, grenzend aan het smalle riviertje de Enge IJssel. In de grote, naastgelegen schuur (33 m2) heeft u voldoende ruimte voor uw hobby of bedrijf. De tuin rondom met groot, overdekt terras, groentetuin en kippenren geeft een echt gevoel van buiten wonen. En hoe leuk is het voor de kinderen om te vissen vanuit hun eigen tuin! Op de parkeerplaats is plek voor het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein, onder de carport in de voortuin kunt u ook uw camper of caravan kwijt.

Het woonhuis beschikt over een gezellige, moderne woonkeuken met achterliggend de brede woonkamer met uitzicht op de Enge IJssel. Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers, allen met een dakkapel. De badkamer bevindt zich op de begane grond, naast de bijkeuken. De ligging van de woning is ideaal voor heerlijke wandel- en fietstochten in de landelijke omgeving van de Lopikerwaard. Op steenworp afstand liggen de prachtige uiterwaarden met leuke strandjes van de rivier de Lek. Toch is de ligging heel centraal: In 20 minuten bent u met de auto in hartje Utrecht en in 10 minuten in het gezellige IJsselstein waar alle voorzieningen als scholen, sportclubs, kinderopvang, winkels, restaurants, theater en bioscoop aanwezig zijn. De woning is voorzien van 18 zonnepanelen (2021) en een energiezuinige pelletkachel.

Indeling: Begane grond: We parkeren de auto op eigen terrein en lopen door de voortuin naar de voordeur. Achter de voordeur ligt de entree met garderobe en toegang tot het toilet, de keuken, woonkamer en de bijkeuken. De moderne keuken (in 2018 geheel vernieuwd) biedt veel bergruimte en is voorzien van een kunststof werkblad, Franke kokend waterkraan, 5 pits inductiekookplaat (2023), vlakschermafzuigkap, koelkast, vriezer en combimagnetron. Achter de keuken (gescheiden door En suite-deuren) ligt de brede woonkamer (ca. 33 m2) met in de hoek een energiezuinige pelletkachel. Vanuit de grote raampartijen in de woonkamer heeft u een fraai zicht op de omgeving en het water de Enge IJssel.

Via de hal lopen we naar de bijkeuken met gootsteen en granito aanrechtblad, wasmachine/drogeraansluiting en de opstelplek voor de CV. We lopen verder naar de tweede hal waar zich de achterdeur, de trapopgang naar de eerste verdieping en de badkamer bevindt. Deze is in 2014 geheel vervangen en beschikt over een inloopdouche, wastafel met meubel en handdoekradiator.

Eerste verdieping: Overloop met toegang naar drie slaapkamers van respectievelijk ca.23.1, 11.5 en 11.2 m². Alle kamers zijn voorzien van een dakkapel. De grootste slaapkamer beschikt zelfs over twee dakkapellen en een vaste kast. Vanaf de overloop is het bovengelegen bergvliering te bereiken.

De tuin: Aan de voorzijde van de woning is de tuin deels bestraat en deels in gebruik als groentetuin en kippenren. Er is in de huidige indeling parkeerplek voor 2 auto’s op eigen terrein en er is extra plek voor een camper of caravan onder de carport. De grote houten schuttingdeur brengt ons naar het (deels) overkapte, achterterras met toegang tot de grote, vrijstaande schuur. Aan de achterzijde van de woning is een brede grintstrook met gazon, grenzend aan het water.

De schuur: De grote schuur (voorzien van elektra, gaskachel en gasfornuis) heeft een oppervlak van 34 m2. Dit is een ideale ruimte voor uw hobby- of bedrijfsruimte. De gaskachel houdt het hier in koude tijden heerlijk warm. De verdieping, bereikbaar met een losse trap, biedt extra bergruimte.

Bijzonderheden: Vrijstaande woning op een perceel van 545m2 grond; Woonoppervlak 120 m2, inhoud 446 m3; Grote vrijstaande schuur met elektra, gasaansluiting en gaskachel; Landelijke ligging in het buurtschap “Uitweg” tussen IJsselstein en Lopik; Woning is in 2014 gerenoveerd (Nieuw dak, dakkapellen, badkamer, kunststof kozijnen); Moderne keuken (2018) met inbouwapparatuur; Woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen voorzien van HR++ glas; Meterkast geheel vervangen (2022); Voorzien van 18 zonnepanelen (2021) en een energiezuinige pelletkachel; Woning is voorzien van energielabel C; Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 446

Overige

Perceel oppervlakte 545

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1900
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1900
Woon oppervlakte 120
Inhoud woonhuis 446

Overige

Perceel oppervlakte 545

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij