Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Met trots mogen we u deze unieke, ruime en luxe villa in het luwe en groene gedeelte van Rozenburg aanbieden!
De gehele vrijstaande villa oogt licht, ruimtelijk en is afgewerkt met een bijzonder goed oog voor stijl! Een absoluut pluspunt van deze woning is de heerlijke en ruime buitenruimte rondom de gehele woning. Er is zelfs een fraaie binnentuin, ook wel tweede (buiten) woonkamer genoemd, met luxueuze schuifbare glaswanden gecreëerd. Hierdoor wordt binnen met buiten verbonden en kunt u, onder andere door de aanwezig heater, het gehele jaar door tot in de late uren tot rust komen op deze heerlijke plek. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de recent verbouwde badkamer, de stijlvolle keuken en de vier (voorheen vijf) goed bemeten slaapkamers. Met de eigen oprit en de 12 zonnepanelen is deze villa perfect! De ligging heeft ook nog eens zoveel te bieden. Gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt en toch nabij alle benodigde voorzieningen zoals, een supermarkt, park, kinderboerderij, kinderdagverblijf, sportvelden en scholen. Binnen enkele minuten bereikt u de A15 en binnenkort, door de ‘Blankenburgverbinding’, de A24 met een directe verbinding naar onder andere Rotterdam en Hoek van Holland. Wonen op een plek waar rust en gezelligheid perfect samenkomen? Plan dan snel een afspraak bij ons in!

Indeling:

Begane grond:
Via de oprit en de fraai aangelegde voortuin, bereikt u de entree van deze vrijstaande villa. De entreehal biedt toegang tot de woning en is voorzien van de meterkast, garderobe, aparte toiletruimte en trapopgang. De ruime living is voorzien van prachtige basiselementen zoals een authentieke openhaard en een houten vloer. Ook beschikt de woonkamer over een split-airco, welke de ruimte kan verwarmen en verkoelen. Er is voldoende plaats voor zowel een heerlijke zit- als een eethoek. Ook kunnen gasten/ medehuisgenoten plaats nemen aan het kookeiland waardoor er gezellig contact is tijdens het koken. De stijlvolle open keuken is zeer compleet uitgerust met een Boretti 5-pits gaskookplaat, BOSCH plafond afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasmachine en een koel-vriescombinatie met ijsblokjesmachine. De bijkeuken is vanuit de entreehal te betreden en is voorzien van een wasmachine- en droger aansluiting. Hier is tevens de opstelplaats van de cv-ketel en de mechanische ventilatie gelegen. Door de bijkeuken is de eerste slaapkamer te bereiken. Deze kamer diende voorheen als garage, maar is omgebouwd tot extra slaapruimte. De slaapkamer beschikt, net als de rest van alle slaapkamers van deze woning, over een split-airco. Bovendien is vanuit deze kamer toegang tot de tuin aan de zijkant van de woning. Voor de deur is een plissé hor bevestigd. En wat dacht u van de heerlijke binnentuin die ervoor zorgt dat u alle seizoenen van buiten kunt genieten. Deze ruimte is vanuit de woonkamer, door middel van openslaande deuren, te betreden. De binnentuin, ook wel de buiten woonkamer genoemd, is voorzien van een heerlijke lounge plek, een buitenkraan en een heater. Hierdoor kunt u ook goed in de wat koudere seizoenen genieten van deze fijne plek. Door de luxe schuifbare glaswanden en de dak serre is er super veel natuurlijk lichtinval. Ook wordt op deze manier binnen met buiten verbonden waardoor de tuin echt als een verlengstuk van de woonkamer dient.

Eerste verdieping:
Door de vide worden de begane grond en de eerste verdieping op een speelse wijze met elkaar verbonden. Daarnaast oogt het ruimtelijk en zorgt het voor flink extra daglicht. De brede overloop biedt toegang tot de drie (voorheen vier) goed bemeten slaapkamers, de badkamer en de grote vaste bergruimte. De eerste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en is door de knieschotten voorzien van veel vaste bergruimte. De andere twee slaapkamers zijn aan de achterzijde gelegen. Eén van deze slaapkamers is verruimd door twee slaapkamers samen te voegen. Heeft u liever een kamer extra? Dat is gemakkelijk te realiseren met het plaatsen van een wand. De laatste slaapkamer beschikt ook weer, door de grote vaste kasten over de gehele breedte, over veel bergruimte. De moderne en strak afgewerkte badkamer is in 2022 volledig verbouwd waardoor deze een luxueuze uitstraling heeft. De badkamer is voorzien van een ligbad, afgesloten glazen douchecabine met regendouche, hangend toilet, wastafelmeubel, handdoeken radiator, mechanische ventilatie en spots in het plafond. De grote vaste bergruimte is naast de badkamer gelegen en biedt de mogelijkheid om erg veel spullen te bergen.

Exterieur:
De tuin is fraai aangelegd met diverse terrassen en ook nog eens heerlijk privé. De gehele buitenruimte is voorzien van strakke betonnen tegels en hier is zeker zeer voldoende ruimte voor een fijne eethoek of een extra zithoek. Aan het einde van achtertuin is een royale overkapping met aan weerszijde een ruime blokhut gelegen. De blokhutten zijn beide voorzien van zowel verlichting als elektra. Onder de overkapping is ook nog mogelijkheid om te kunnen relaxen. Aan de zijkant van de woning ligt een pannaveldje, een leuke plek voor kinderen om te kunnen spelen. De voorzijde van de woning is tevens voorzien van een buitenkraan en elektra. Vanuit de voortuin is er toegang tot een smalle bergruimte, de entree van de woning en de woonkamer. De smalle bergruimte is te gebruiken voor het stallen van fietsen of het plaatsen van de kliko’s. De oprit zorgt voor eigen parkeergelegenheid voor zeker twee tot maximaal drie auto’s.

Ligging:
De vrijstaande villa is gelegen in een kindvriendelijk en rustige buurt in het groene gedeelte van Rozenburg. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich water met een groen perk, ook dit draagt bij aan de rustige ligging. Daarnaast wandelt u zo het park in. Alle benodigde voorzieningen zijn door de Dorpse ligging binnen handbereik. Zo zijn diverse scholen, sportvelden, een kinderdagverblijf, kinderboerderij en een supermarkt gemakkelijk te bereiken. Ditzelfde geldt voor de snelweg richting onder andere Rotterdam. In 2024 is de oplevering van de ‘Blankenburgverbinding’, wat reizen van en naar Rotterdam én Hoek van Holland nog gemakkelijker maakt. De woning beschikt over een eigen oprit waar gemakkelijk twee, maximaal drie, auto’s geparkeerd kunnen worden. In de straat is tevens voldoende parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1987
- Vier slaapkamers, gemakkelijk weer terug te brengen naar vijf slaapkamers
- Zonnepanelen toereikend voor het huishouden (12 stuks), 2023
- Buitenzijde kozijnen geschilderd, 2023
- Badkamer verbouwd, 2022
- Split-airco in de woonkamer en alle slaapkamers (vijf stuks verdeeld over twee units), 2021
- Tuin verbouwd, 2021
- Veranda met luxe schuifbare glaswanden geplaatst, 2021
- Composiet vlonderplanken in binnentuin gelegd, 2021
- Camera’s rondom de gehele woning, 2021
- Nieuwe keuken geplaatst, 2019
- Volledig voorzien van dubbele beglazing in houten kozijnen
- Warm water en verwarming middels goed onderhouden cv-ketel, eigendom 2006
- Energielabel C
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg



“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 595
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2006
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 545
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Hr-107 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
LeeftijdCV ketel 18
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning villa, vrijstaande woning
Bouwjaar 1987
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1987
Woon oppervlakte 196
Inhoud woonhuis 595
Aantal verdiepingen 2

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

WC Ja
Tuin Ja
GasCV Ja
Villa Ja
Garage Ja
Ligbad Ja
Dak type Samengesteld Dak
Achterom Ja
Woontype Woonhuis
Energielabel C
In overleg Ja
BouwjaarCV 2006
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 545
Rookkanaal Ja
Tuin rondom Ja
TypeCV ketel Hr-107 Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Douchecabine Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Fraai Aangelegd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 2
Airconditioning Ja
Bijgebouw schuur Steen
LeeftijdCV ketel 18
Aantal slaapkamers 5
Vrijstaande woning Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prins NVM Makelaars

Wooninfluencers

Laden..