Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat zijn ze zeldzaam, van die 50-plus appartementen in een prachtig en verzorgd en kleinschalig appartementencomplex. Drie keer raden; we hebben zo’n heerlijke plek die we u mogen aanbieden! Het complex is bedoeld voor bewoning van 50-plussers die omkijken naar elkaar. Geen bejaardencomplex maar een woonvorm met een grote maatschappelijke betrokkenheid, onderlinge zorg en sociale en milieuvriendelijke voordelen.
Een absoluut pluspunt is de warmteterugwinning installatie. Dit zorgt ervoor dat, samen met de recent geplaatste zonnepanelen, het appartement energiezuinig is. Door deze zonnepanelen is het complex zelfvoorzienend. De teveel opgewekte stroom wordt opgeslagen in batterijen zodat bij minder zon er toch stroom geleverd kan worden.
En dan het appartement; dat beschikt onder andere over twee slaapkamers en een fijne lichte woonkamer met aangrenzende open keuken. Perfect voor ontspanning en vermaak. Gelegen in dit prachtige, goed onderhouden en betrokken appartementencomplex. U kunt gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin en er is een ruimte waar gezamenlijke activiteiten georganiseerd worden die alleen voor de bewoners toegankelijk zijn. Denk aan een kop koffie of een borrel met elkaar en in de zomer de jaarlijkse barbecue speciaal voor de bewoners.
Er is een fietsenberging in onderbouw. Bij het appartement hoort ook een eigen parkeerplek op het terrein naast het complex. Kortom dit is op-en-top wonen op een plek waar rust en gezelligheid perfect samenkomen!

Indeling:

Begane grond:
Het bellentableau met de intercom- en video-installatie biedt toegang tot het prachtige en verzorgde appartementencomplex. Bij binnenkomst in de fraai aangelegde entreehal, met kleurrijke planten, ervaart u gelijk een gevoel van rust. Het appartement is gelegen op de tweede verdieping en is zowel via het trappenhuis als met de lift te bereiken. In het trappenhuis bevindt zich de fietsenberging met een extra ruimte voor eventuele andere spullen te bergen. Bovendien is de begane grond een fijne ruimte om te zitten met bijvoorbeeld andere bewoners of uw bezoekers. Er staan namelijk verschillende tafels met stoelen en door het enorme lichtinval en de natuurlijke ventilatie, een heerlijke plek om te vertoeven. Hier is ook nog een werkplaats, waar u gebruik van mag maken.

Tweede verdieping:
Aan de buitenzijde van het appartement bevindt zich de meterkast. De entreehal is voorzien van een aparte toiletruimte en een garderobe. De aparte toiletruimte beschikt over een staand toilet en een fonteintje. Ook is vanuit de entreehal de badkamer, de twee slaapkamers en de woonkamer te bereiken. De badkamer is in dezelfde stijl afgewerkt als de aparte toiletruimte namelijk met nette lichtblauwe vierkante tegeltjes. Verder is de badkamer voorzien van een douche en een wastafel. De wasmachine- en droger aansluiting is hier tevens te vinden. De twee slaapkamers zijn naast elkaar gelegen en beschikken beide over een raam waardoor er natuurlijk licht de kamers in stroomt. De laminaatvloer in de entreehal loopt door tot in de woonkamer met de open keuken. De woonkamer is een heerlijke open ruimte met ook weer veel daglicht. Dit komt onder andere door de openslaande deuren met het Franse balkon. Vanuit de woonkamer is er zicht op de open keuken. Door het plaatsen van bijvoorbeeld een eethoek is het mogelijk om deze twee leefruimtes in elkaar te laten overvloeien. De keuken beschikt over een 4-pits gaskookplaat en een koelkast. In de keuken is er tevens toegang tot een berging, welke beschikt over de opstelling van de cv-ketel en van WarmteTerugWin unit. In alle vertrekken van dit appartement wordt daardoor de warmte, uit de afgevoerde ventilatielucht, teruggewonnen. Deze lucht wordt dan weer gebruikt om de verse binnenkomende lucht te verwarmen.

Exterieur:
Het appartement beschikt over een Frans balkon met openslaande deuren. Hier kunt u dus fijn de deuren openzetten en genieten van de frisse lucht. Mocht u nu liever geheel buiten plaatsnemen, ook dat is zeker mogelijk. In het appartementencomplex is namelijk een gezamenlijke tuin. Deze tuin is zeer goed onderhouden en fraai aangelegd met prachtige beplanting. De stoelen zorgen ervoor dat u in de zon of in de schaduw kunt plaatsnemen.
Aan de zijkant van het gebouw, op eigen terrein, vindt u de parkeerplaatsen die bij de appartementen behoren. Hier kunt u uw auto op uw eigen plekje parkeren. Altijd een plekje naast de deur dus!

Ligging:
De woning is gelegen in de geliefde en rustige vogelbuurt nabij de Nieuwe Waterweg. Op loopafstand van winkelcentrum Steendijkpolder en winkelcentrum Koningshoek, met beide een zeer divers winkelaanbod. Ook metrostation Maassluis West is gemakkelijk te bereiken. Voor de deur is voldoende vrije parkeermogelijkheid.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2000
- Energielabel A
- WarmteTerugWin installatie door gehele woning
- Verwarming en warm water middels cv-ketel (2000, jaarlijks onderhouden)
- Volledig voorzien van dubbel glas in houten kozijnen
- Actieve VvE, bijdrage € 257,- per maand
- Zonnepanelen op het appartementencomplex geplaatst, 2021
- Eigen parkeerplaats op het terrein direct naast het complex
- Fietsenberging in onderbouw
- Gelegen op eigen grond
- Oplevering in overleg


“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Prins NVM Makelaars sluit elke aansprakelijkheid uit voor verschillen uit deze meetinstructie.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Tuin patio Ja
BouwjaarCV 2000
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Frans balkon Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Portiekwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, warmte Terugwininstallatie
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 77
Inhoud woonhuis 230
Aantal verdiepingen 1

Buurt

Woonwijk Ja

Overige

GasCV Ja
Woontype Appartement
Energielabel A
In overleg Ja
Tuin patio Ja
BouwjaarCV 2000
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 0
Frans balkon Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Portiekwoning Ja
Tuin kwaliteit Verzorgd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Verwarming opmerking Cv Ketel, warmte Terugwininstallatie
Mechanische ventilatie Ja
Onderhoud binnen opmerking Goed
Onderhoud buiten opmerking Goed

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Prins NVM Makelaars