Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een droom van een bovenwoning, aan de voorzijde gelegen aan het oudste stadspark van Nederland, de Plantage, en aan de achterzijde aan de Buitenhaven (verbinding met open vaarwater) met een eigen steiger voor uw sloep.

De woning heeft een luxe afwerking waarbij authentieke details behouden zijn gebleven. Prachtige hoge plafonds, grote ramen met zicht op de Plantage, ruime slaapkamers, 2 luxe badkamers, een luxe keuken, een terras, parkeergelegenheid, een zeer diepe achtertuin met aanlegsteiger voor uw eigen sloep en als kers op de taart een prachtig tuinhuis. Bent u al verkocht?

De Tuinlaan is één van de mooiste straten van Schiedam. Vanuit de woning heeft u een prachtig vrij uitzicht op het oudste stadspark van Nederland, de Plantage, waar u heerlijk kunt wandelen. Regelmatig worden leuke evenementen georganiseerd in het stadspark zoals een openlucht bioscoop (Film in ‘t park) en zomerfestivals (Proef! de Plantage).

Vanaf de steiger vaart u zo het historisch centrum van Schiedam in met zijn leuke ophaalbruggetjes of de andere kant op, richting de Buitenhavensluis, om de Nieuwe Maas op te gaan en in Rotterdam een drankje te gaan drinken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het gezellige centrum van Schiedam bevindt zich op loopafstand met winkels, restaurantjes, terrassen, het theater en de stadsbibliotheek maar ook de gezellige weekmarkt op vrijdag en diverse supermarkten voor de dagelijkse boodschappen.

De bereikbaarheid is goed met openbaar vervoer en uitvalswegen op korte afstand zodat omliggende steden als Rotterdam, Den Haag en Delft makkelijk en snel bereikbaar zijn.

Ziet u verhuizen naar de Tuinlaan 62b helemaal zitten? Neem dan snel contact op met Moerman & de Jong Makelaars voor het maken van een afspraak!

De elektrische poort zorgt voor de afsluiting van de toegang naar de tuin. Op het terrein is het mogelijk om 2 auto’s te parkeren.
De entree van deze bovenwoning ligt aan de achterzijde van het pand.
Via het stijlvolle trappenhuis met garderobe komt u op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Als u de eerste verdieping binnen stapt komt u in de prachtige gang. Die hoge plafonds, mooie eikenhouten parketvloer, die ruimte, geweldig! De gang biedt toegang tot het toilet, de CV ruimte en een berging.

De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en biedt een mooi zicht op de Plantage.

De luxe open keuken ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur waaronder een kookplaat en geïntegreerde afzuiger, een oven, vaatwasser en koel-vriescombinatie. Middels openslaande deuren is er toegang tot het royale terras met uitzicht over de tuin en het water.

Op deze verdieping bevinden zich twee slaapkamers. De master bedroom ligt aan de voorzijde. Vanuit deze kamer komt u in de wasruimte welke weer toegang biedt tot de badkamer. Deze is luxe afgewerkt met marmeren tegels, een fraai wastafelmeubel met twee wastafels, een douche en tweede toilet.
De tweede slaapkamer ligt aan de achterzijde en heeft openslaande deuren naar een klein balkon.

Tweede verdieping:
Deze zolder verdieping bestaat uit een ruime kamer aan de voorzijde met spanten in het zicht, en een wat kleinere achterkamer. De tweede badkamer ligt tussen beide kamers in en is uitgevoerd in dezelfde stijl als de badkamer op de 1e verdieping en voorzien van een douche, wastafelmeubel en toilet.



Op vakantie in eigen tuin? Dat doet u hier! Met dit tuinhuis, de diepe tuin van bijna 30 meter lang met steiger aan het water en de gezellige Spaanse parasolletjes heeft u elke dag het gevoel alsof u op vakantie bent. Na een dagje varen legt u de boot aan de aanlegsteiger achterin de tuin en de barbecue gaat aan. Zin om te zwemmen? Neem een duik in de Buitenhaven! Na deze vakantiedag kunt u lekker bijkomen in het tuinhuis. De banken en de bar in het tuinhuis zijn gestuukt en de fijne kussens op maat gemaakt. Zin om te kokkerellen? Er is een splinternieuwe buitenkeuken die voor u klaarstaat.

* Bouwjaar 1750
* Woonoppervlak 185 m2
* Gemeentelijk monument en beschermd stadsgezicht.
* De woning is in 2020/2021 gerenoveerd en afgewerkt met een fraaie eikenhouten vloer, hoge plafonds, originele details (glas in lood en schouwen), strak gestuukte wanden en marmeren tegels.
* De maatvoering van de tuin is een indicatie. Voor meer informatie wordt verwezen naar de splitsingstekening
* De VVE is ingeschreven bij de KVK en er is een gezamenlijke opstalverzekering maar verder dient de VVE nog geactiveerd te worden.

Deze informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Moerman & De Jong Makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.




Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1750
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1750
Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 746
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 150
Monument Ja
In overleg Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 30
Monumentaal Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1750
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1750
Woon oppervlakte 185
Inhoud woonhuis 746
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Balkon Ja
CV ketel Ja
Tuin opp 150
Monument Ja
In overleg Ja
Tuin achter Ja
Tuin diepte 30
Monumentaal Ja
Tuin breedte 5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2021
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Moerman & de Jong Makelaars